Miért nem indul el a Genshin?
Figyelt kérdés
Tegnap kezdte, de akkor egy újraindítás után működött. Most harmadszorra indítom újra a gépem és még mindig nem jó. Nem nyitja meg a játékot, rákattintok és kb 2 másodpercig "tölt" az egér de utána semmi nem történik, nem nyílik meg. Az Epic Games Launcher szinte ugyanez. Megnyitom, csak tölt és tölt és tölt a launcher de semmi nem történik, aztán inkább fogom és bezárom hogy újrapróbáljam, de utána már meg se engedi nyitni. Fél órája ezzel szenvedek, nem tudja valaki hogy mi lett a játékkal? Eddig nem volt ilyen.2021. okt. 6. 06:38
1/4 anonim válasza:
Hallottam akik Facebook-kal jelentkeztek be a 2.2 livestream óta nem tudnak belépni, bár nem tudom, hogy az megoldottod-e, vagy nálad esetleg ez-e a probléma
2/4 A kérdező kommentje:
Én nem facebookkal használom, mihoyo fiókkal lépek be de azóta se oldódott meg úgyhogy inkább hagytam az Epic Gamest és a Mihoyo oldaláról töltöttem le a Genshint. Itt most jól megy, bár a ping nem valami stabil, néha ugrál, de legalább már tudok játszani.
2021. okt. 6. 18:21
3/4 anonim válasza:
Próbáld rendszergazdaként indítani az Epic Game Launcher-t. Az meg szokta oldani a problémát.
4/4 A kérdező kommentje:
Már próbáltam sokszor, de nem ment úgy se. Letöröltem az Epic Gamest, letöltöttem a Mihoyo oldaláról a Genshint, így teljesen jól megy. Nem tudom mi volt az Epic Gamessel, lehet csak nekem volt ilyen problémás.
2021. okt. 10. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!