Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nem indul el a metin2. Mit...

Nem indul el a metin2. Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Egy darabig mutatja a szervereket ha elindítom aztán ezzel a hibakóddal bezáródik az egész: "a pack/M00094.eix fájl verziója nem megfelelő. Frissítsd a játékot a patch programmal."

A válaszokat előre is köszönöm!

2021. szept. 13. 17:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Tedd azt amit ír, vagy ha az nem segít, telepítsd újra.
2021. szept. 13. 17:20
 2/5 A kérdező kommentje:
De sajnos nem értem mit ért patch program alatt. Rég nem játszottam már és sajnos nem is értek hozzá :/
2021. szept. 13. 17:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Patch "folt" ,javítás:

[link]

2021. szept. 13. 17:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Legegyszerübb ha Revo uninstallerrel(vagy valamilyen rendes uninstallerrel) letörlöd és teljesen újratelepíted. Hosszú idő után néha előfordul hogy nem tudja frissíteni. Nálam is volt már hogy fél év kihagyás után próbáltam frissiteni mmorpg-t de nem tudta mert már akkora méretű update-ek jöttek hozzá, így teljesen újra kellett telepítenem.

Szóval szerintem ne vesződj patch-eléssel, teljes újratelepítés a legegyszerűbb. Pláne 1 ilyen kis semmi játéknál mint a metin széria.

2021. szept. 13. 18:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor végre kereshetsz egy rendes MMORPG-t.
2021. szept. 13. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!