Star Stable játékban nem jó a lovam hangulata, pedig leápoltam. Mit tehetek még érte?
Figyelt kérdés
2021. jún. 17. 16:20
1/11 anonim válasza:
Leápoltad és így sem örül? Akkor rossz a technikád! :D
2/11 A kérdező kommentje:
az mit jelent? :D megcsinálom a kötelező 4 ápolást. Simogatom. Nem tudom, hogy mit tehetnék. Több lovamat felváltva használom, lehet, hogy sokáig van egyedül az istállóban?
2021. jún. 17. 17:05
3/11 anonim válasza:
Elkell pár nap teljen, hogy teljesen boldog legyen. Mindig egy kicsivel növekszik, nem hinném, hogy semmit se növekedne. Nem lesz egyből full boldog a ló.
Ha pedig a kis mérce a ló profilján semmit se változik akkor bug és írj a supportnak.
4/11 A kérdező kommentje:
minden nap, amikor játszom vele, leápolom, sosem hagytam ki egy napot sem. Erre most nem boldog. Nem értem. Igen, kell pár nap, én azt értem, de azt nem tudjátok, mitől csökken az értéke?
2021. jún. 17. 22:53
5/11 anonim válasza:
Mindennap belépsz? Vagy csak pl. 2-3 naponta?
6/11 fannibabavagyokxd válasza:
Vegyél star stable care sugot 7 SC be kerul és akkor fullosan boldogak lesznek
9/11 anonim válasza:
Low budget fos játék. De csak szeritnem (bár a low budget az szerintem igaz rá).
10/11 anonim válasza:
9. Nem, nem igaz. Tudod mi az a low budget? Úgylátszik nem, mivel a játékban rengeteg munka van benne és látszik a játék új frissítéseiről, hogy egyáltalán nem hanyagolják.
Ha meg nem szereted ezt a játékot, akkor egyáltalán miért kattintottál a kérdésre? :) Hogy egyet beszóljsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!