AC Valhalla vagy Far Cry 6 legyen?
Ti melyiket vennétek meg, ha választani lehetne? (most ne az ár számítson, az napról napra változik, ncore-os vélemények pedig nem érdekelnek, mert nekem megéri az árát a 100+ órás élményért cserébe)
Csupán közvélemény kutatás, hogy ki melyiket szereti jobban, melyik ad izgalmasabb élményt.
Nekem az Origins és az Odyssey nagyon tetszettek, a FC3 is, a 4 már nem igazán, a Primal és a New Dawn kimaradt, viszont az 5 tetszett, de annyira már nem, hogy ki is maxoljam.
Eddig tartottam az FC6-tól, hogy megint csak egy parádés hangulatú Just Cause szerűség lesz, viszont látva a gameplay videókat elbizonytalanodtam, hogy biztos a Valhallat kezdjem-e el.
Azt vedd meg amelyikkel TE, ismétlem TE játszani szeretnél majd. Te fogod időd bele ölni és nem mi.
De hogy 1 kis véleményt is írjak. Nekem anno az Ezio Trilógia és a Rogue része nagyon bejött. Ezek után már kezdett esni a színvonal az AC-nál(végül is tömeg gyártott játék). Ami FC-t illeti, nekem az 1-2 és a Primal-hoz volt csak szerencsém. Ezek bejöttek. a 3-5 és a New Dawn kimaradt. Viszont ha Just Cause-hoz hasonlítottad akkor nem is bánom hogy kimaradtak. Félreértés ne essék, JC 2. része mai napig egyik nagy kedvencem, de ha már FC akkor ne JC-t érezzek benne.
Szóval HA nekem kéne választanom inkább a Valhalla mintsem a FC6.
Most pedig kiemelném hogy: EZ CSAK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM. Ettől másnak lehet pont az FC tetszik jobban, vagy mindkettőt szereti/utálja. Én csak a saját szemszögemből írtam a dolgokat le.
A FC6-ot hasonlítottam a Just Cause-hoz. Az 5-ben, de főleg a New Dawn-ban voltak már azok a játékelemek, amik elviszik ilyen komolytalan csilivili robbantgatós akcióorgiába, csillámpónifesztiválos színkavalkáddal, ripacs, eljátszom a lazacsávót karakterekkel. Eddig ezt véltem felfedezni a 6-ban is, de most a tegnapi videók alapján úgy látom, hogy némi reálisabb FC3 szintű módon is játszható (nem csak szuperfegyverek, tákolt dolgok - amik lehetnek jók is, csak elveszik nálam az a tipikus bújkálok a Dzsungelben egy AK47-tel érzés, mert már rögtön a katonákat lemezt kilővő lézerirányzékos fegyverrel meg hátunkra szerelhető rakétával kell szétlőni és tényleg OP-nek tűnik az egész.
Tehát olyan módon Just Cause szerű, hogy én vagyok a legerősebb, a katonák pedig csak szaladnak elém, de egész fegyverarzenál van nálam, tank, stb. Kb. csak a grappling hook hiányzik az egészből, mert már repülőmókust játszani a 3-ban is lehetett. Mondjuk annyi jó lesz, hogy nem kell végre rádiótornyokat mászni.
Ha AC játékok jobban bejöttek akkor elgyen az. én a Valhallával megvárom hogy kijöjjön minden DLC és majd akkor veszem meg, elvileg lesz még pár kisebb, legalábbis valahol ezt olvastam, hogy nem a Siege második felvonása az utolsó.
FC-k sem rossz játékok, de a 6 valahogy nem nagyon jön be, már úgy maga a környezet, ilyen téren a 3 és az 5 na meg a Primal amik nagyon bejöttek a Blood Dragon meg különdíjas :D
Én csak azért is a Far cry 6 ot venném mert már a valhallát kivittem :D
De amúgy ahogy az első válaszoló írta amelyiket te akarod mivel te döntésed.
A Far cry 6ról véleményt nem tudok mondani mivel várom hogy fel legyen törve. A valhalla meg szerintem a legjobb AC amivel eddig játszottam. Mivel szeretem a Vikingeket nekem ez plusz élményt adott a Viking sztori
Hidd el megvenném ha tehetném. De még nincs saját keresetem és így nem engedhetem meg magamnak hogy vegyek 20 ezerért egy játékot.
Remélem megérted. Igen mehetnék dolgozni, de iskola mellett nem tudok, főleg hogy 11-ik osztályos vagyok, sokat kell tanulni, készítenek az érettségire ami jövőre lesz.
Uplay+ előfizetés egy hónapra vagy többre. Mindent lehet játszani ami uplayen van!
Amúgy ezerszer inkább AC! Most próbálgatom far cray-t uplay előfizetésben szintén, de valahogy nem adja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!