Telekomnál mikor várható Xbox Series X?
Figyelt kérdés
Már kb. 1 hónapja arra várok, hogy hátha lesz, ráadásul részletre már csak üzletből lehet kihozni. Ezért is szeretném a Tekekomtól, mert egyébként ki tudnám fizetni egyben is, csak sok más kiadásom is van, és lenulláznám magam, így részletre 'jobban esik".
Valakinek nincs információja erről, nem dolgozik a Telekomnál, vagy ilyesmi?
2021. okt. 4. 12:49
1/6 anonim válasza:
Még a nagy elektronikai üzletek készletkiszolgálása is akadozik nextgen konzolból, egy telekom szerintem még nehézkesebben jut hozzá.
2/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi! :)
2021. okt. 4. 21:38
3/6 anonim válasza:
Sajna jelenleg a Series X-ből van a legnagyobb hiány, még lemezes PS5-öt is könnyebb szerezni.
4/6 anonim válasza:
Ugyanez a helyzet nálam is. Legkésőbb karácsonyra szeretnék venni hitelre, de kb esélytelen. Szerintem s lesz belőle...
5/6 anonim válasza:
Telekomtól már egyébként nem lehet, csak ha veszel telefont is hozzá, a legolcsóbb 37k+ hűséget hosszabbítasz
6/6 A kérdező kommentje:
Én meguntam és kifizettem egyben.
Nem, a Tekekomtól ki lehet hozni, de csak üzletből már egy új szabályozás miatt. Még csak új hűség sem kell hozzá, mert mint tartozék, úgy lehet kihozni, de ez azt is jelenti, hogy kedvezmény sem jár. 20 havi részlet van.
2021. okt. 25. 02:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!