Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Számodra (tapasztalatod...

I$TV@N kérdése:

Számodra (tapasztalatod alapján) mitől jobb a PS5 az elődjétől?

Figyelt kérdés

2021. okt. 3. 07:36
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

#20 nem tudom te hol élsz, de már a 2000-res évek legelejétől windows XP volt az alap, pentium meg core 2 duo procikkal, amik azért elég minőségiek voltak, meg úgy kb 256-512 mbos videókártyák, amik szintén szépen vitték pl a Battlefield 2-t.

Mert amúgy mennyit ér most egy xbox360? Egy 360-as kontroller többe kerül, mint a gép maga. Semmire se jó az se, a storeban alig van játék vásárolható, még mindig gold kell a multizáshoz, és ami volt is exklúzív rá már rég kijött PC-re vagy remasterelt verzióban. De egy xbox one S is mit ér? Amíg van rá gamepass addig talán valamit, de utána? Mondjuk a one x-hez képest tényleg nem sok értelme van, ilyenek mint a Cyberpunk pl szinte játszhatatlan rajta.

2021. okt. 8. 14:23
 22/22 anonim ***** válasza:

#21 probáld meg értelmezni amit írtam

segítek: Diamond Monstersound MX-300 ja és volt rajta egy Roland SCD-15

nem a szarral gurigáztam

most mégis élvezem a ps5-t és eszemben sincs pc-n játszani, meg abba, mint feneketlen kútba önteni a pénzt

és majd erre te is rá fogsz jönni, mert szerintem fiatalabb vagy mint én

2021. okt. 9. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!