Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Számodra (tapasztalatod...

I$TV@N kérdése:

Számodra (tapasztalatod alapján) mitől jobb a PS5 az elődjétől?

Figyelt kérdés

2021. okt. 3. 07:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
47%

#10 én már jó rég óta unom a mainstream játékokat, pl az uncharted meg god of war is olyan unalmas nekem hogy elalszok rajta, az UC-ben az idő 95%-ban csak lövöldözöl, a maradék 5% ugrabugrálás meg puzzle elemek tök jók, de sajna kevés van belőlük, a GoW-ban meg szintén úgy 90% körül csak nyomkodsz 1-2 gombot és a generic ellenségeket öldösöd, és az a kevés 10%-boss fight iszonyat erős és nagyon jó, de túúúl kevés... szóval én már inkább egy ideje az Indie irányba mozgok, azokból meg csak a legsikeresebbek kapnak portot konzolra :/

De igen, ez már egyéni vélemény, de hát a kérdező a saját véleményünket kérdezte, és ezért mondtam hogy nekem semmi értelme, pedig lenne rá pénzem, de inkább a Valve új cuccát venném akkor már, a hordozhatóság miatt.

2021. okt. 7. 22:53
 12/22 anonim ***** válasza:
#5 ja, csak a grafkártya a pcdbe annyi mint maga a ps5 de ne törődjél vele
2021. okt. 8. 00:07
 13/22 anonim ***** válasza:

#7 szóval mindenki hülye csak te vagy helikopter

van egy jó hírem, nem kötelező ps5-t venni.

jó pczést!

2021. okt. 8. 00:10
 14/22 anonim ***** válasza:
nekem több mint 200 digitális ps játékom van, minek mennék vissza pc-re, vagy váltanék boxra. túl sok nextgen játék még nincs de majd lesznek. a pcsek meg várjanak. én anno a red dead miatt vettem ps4-et, nem bántam meg. játékra sokkal kényelmesebb mint egy pc, nem kell driverekkel szenvedni, nem ugat a vírusirtó, vagy azon aggódni, fog e futni. megveszem, letöltöm és már játszhatok is. nem dobtam ki a pc-t de max stratégiát játszom rajta, arra alkalmasabb mint a konzol
2021. okt. 8. 00:19
 15/22 anonim ***** válasza:

#14 nem tudom melyik korból jöttél, de ma már felrakod a win10-et és magától felrak minden drivert, és beépített vírusirtó nem nagyon szól hozzád.

És majd pár év és megnézheted magad amikor a Sony egyszer csak lelövi a multit meg store-t ps4en, ahogy a Psp-vel is tették, és a ps3 meg ps vitával is akarták ha nem nyavajogtak volna a rajongók, de ennek ellenére most már így se lehet fizetni ps vitán meg ps3 storeban bankkártyával vagy paypallal, hanem kuponkóddal csak mint anno az xbox360-nál.

Ja és arról ne is beszéljünk, hogy kb 5-6 évig jönnek rá játékok aztán meg szevasz, így jártál.

Nem mondom hogy rossz a konzolozás, de ha hosszú távban gondolkodik az ember nagyon nem az a járható út, ma már 2 évente jönnek új konzolok, és az előzőekre szarik mindenki, ott a PS4 vs Ps4 pro, sok játék már szinte nem is futott ps4-en, hát még xbox one s vs one x -nél, one S en katasztrofális volt csomó játék. És most sem lesz másképp, itt eleve úgy jelent meg hogy series s meg x, szerinted mennyi idő mire kijön egy új konzol, vagy egy ps5 pro? Lehet már jövőre... Vagyis ha nem jött volna ez a készlethiány, lehet ez most kicsit várakozásra késztető őket.

2021. okt. 8. 08:53
 16/22 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Azóta beszereztem egy fél éves, használt PS5-öt. Maga a mennyország. Gyors, töltési idő relative nincs, a dual sense fenomenális, számomra a sony ex címek jelentik a videojátékok fogalmát!

Hamarosan veszek hozzá 4k tv-t, sajna csak régi hd tv-m van.

A Samsung qled jó tv? Max 43'-as fér el nekem a butorok miatt... Köszi mégegyszer a vélényeket.

2021. okt. 8. 09:59
 17/22 anonim ***** válasza:

#16: A Samsung QLED tévéi jók, de szigorúan gamingre az AU széria jobb, mert játékoknál támogatja a 120 Hz-et.

43 colos méretben ezt ajánlom:

[link]

2021. okt. 8. 11:28
 18/22 A kérdező kommentje:
Köszi a tv-tippet, ez még olcsóbb is mint a hasonló, 43'-as quled. ;)
2021. okt. 8. 11:59
 19/22 anonim ***** válasza:

#15 jaja, az rdr2 híresen elindult, ahogy feltetted pc-n, én valahogy máshogy emlékszem

amúgy nem kell meggyőznöd, 27 évig pc-ztem, és néztem le a konzolosokat

aztán vettem egy konzolt, és rájöttem, mekkora hülye voltam

volt olyan időszakom is, amikor minden pénzemet elnyelte a pc, 3 havonta váltottam procit

majd kinövöd/beleunsz te is.

2021. okt. 8. 12:30
 20/22 anonim ***** válasza:

#15 továbbá, te 10-20 éves játékokakl játszol? még megvan az MX-300-as hagnkártyám, de mire megyek vele, amikor csak win98-ra van driver? van 80 megás conner vinyód? mert nekem van. kb semmire sem jó ma már. :)

ilyen ez, a pc alaktrészeid 5 év alatt fillért sem érnek.

2021. okt. 8. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!