Xbox series x VAGY xbox series s + PC fejlesztése 200.000 forintból?
Sziasztok!:)
Azt hallottam, hogy ugye most jelent meg az xbox új generációja (pontosabban tavaly) és tervezgettem, hogy vennék egy series x-et majd a szülinapomra. Természetesen ez maradt volna a választásom, viszont tegnap meggondoltam magamat, mivel hallottam, hogy az intel készíti a videókártyáit, ami hasonló erősségű lenne mint egy gtx vagy rtx vidikártya, és gondoltam, hogy talán azt veszem meg + gépem fejlesztése tárhellyel és rammal plusz egy xbox series s. Szóval nektek mi a véleményetek róla?:D Intel vidikártya+Ram+ SSD és HDD fejlesztés + Series s / Xbox series x?:D
#11 a steam deck-ek fogd fel egy pc ként. A tv-re / monitorra lehet kötni, dughatsz rá egeret meg billentyűzetet, és pontosan ugyan olyan lesz, mint a mostani géped, észre sem veszed a különbséget... ja és SD kártyát is rakhatsz plusba bele, és már 2 TB-os sd kártya is létezik.
#13 te nem fogod fel ez mekkora lépés most a pc történelemben. Gondolj arra, hogy mekkora gépek kellettek eddig ahhoz, hogy játszani tudj, még a gamer laptopok is brutális méretűek ha levesszük a képernyős részt. És itt egy ilyen mini izé, ami teljes szabadságot ad. Hasonlítsd össze a Nintendo Switchel, ami kb olyan erős mint egy xbox 360, de minden játék rá arany áron van, kell előfizetés a netes játékhoz, szarok a joyconok már a megjelenés óta a mai napig, nagyon kevés eszközt dughatsz rá és azok is méreg drágák, és úgy igazából játékon kívül semmire sem tudod használni...
Nekem van Steam accom, 700+ játék van rajta, de sokat utazom így nem tudok játszani azokkal, max a Switchel, de most hirtelen 700+ játék lesz elérhető INGYEN. Továbbá telepíthetek rá emulátorokat, meg amit akarok, és bumm, még több tízezer játék INGYEN. És az egész elfér a két tenyeremben... Lehet lesz ebből is majd 2 évente újabb verzió, de ha belegondolsz hogy egy Doom Eternalt elvisz 40-50 fps-el 720p-ben tv-re kötve, akkor az még jó sok évekig elfogja tudni vinni az új játékokat is, ha meg már annyira nem visz semmit akkor eladom, és veszek egy újat, mert ennek lesz is értéke, míg egy 3-4 éves sima PC-t kinek adsz el? Semmi értéke nincs már addigra, akár egyben akár darabokban ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!