A GTA San Andreasban a "Wrong side of the tracks" cím küldetés miért él a köztudatban kifejezetten nehéz küldetésként?
Ugye akinek névről nincs meg, ez az a misszió amit ha elrontasz akkor jön Big Smoke mémmé vált mondata hogy "All we had to do was follow the damn train CJ!" Azaz amikor a vonat után kell menni míg Smoke lövi a négy rosszarcot a vonat tetején.
Na most én hírhedten rossz játékos vagyok, még az egyszerűbb küldetésekkel is sokszor meggyűlik a bajom. De ez konkrétan gyerekjáték volt, legelsőre sikerült, még csak nem is hallottam a szállóigét így. :D
Összesen annyi volt hogy kétszer jött szembe a vonat azt ki kellett kerülni meg tán egy autót, és ennyi. Smoke sikeresen leszedte a négy arcot, hazavittem és mission passed.
Ezek után felmerült bennem a kérdés, hogy ez a küldetés miért lenne olyan nehéz hogy az már mém státuszba emelte például a Smoke-os szöveget? Ez még a sztori első harmadában se számít nehéz küldetésnek. Annyira az is volt nehéz mikor Ryder-nek kellett a ládákat targoncázni a dokkokban miközben a katonák lőtték őt.
Én ugyanígy vagyok a GTA 3 "Grand Theft Auto" küldetésével. Nehéznek mondják, de simán befejezem úgy, hogy még van másfél percem a 4-ből. Illetve a GTA Vice City "Demolition Man" című küldetése, amit megint bőségesen időn belül könnyen befejezek.
A "Wrong Side of the Track" küldivel viszont sokat szoptam én is. Nekem Smoke az istennek nem bírta eltalálni a bandatagokat a vonat tetején.
Ha túl közel vagy túl távol voltam a vonattól, Smoke egyáltalán nem lőtt. Amikor pedig ideális távolságra voltam, akkor hiába lőtt folyamatosan, csak nagy ritkán találta el a bandatagokat. Lényegében a teljes szakasz kb 80-90%-ában kellett tartanom az ideális távolságot, ami a sok zavaró tényező miatt (szembejövő vonat, lerobbant autó a sín közepén) gyakorlatilag azt jelentette, hogy szinte semmilyen hiba nem fért bele.
Hogy ez az akkori gépem teljesítménye miatt volt-e, lehet, így utólag már a fene tudja. Csak arra emlékszem, hogy ha egyszer is belehibáztam egy akkorát, hogy pár másodpercre Smoke abbahagyta a lövöldözést, utána nem volt többé elég a maradék távolság.
Hmm, érdekes, akkor lehet nekem volt nagy mázlim vagy épp nagyon belekerültem a "flow"-ba annál a küldetésnél. :D Mert arra például emlékszem hogy a lerobbant kocsit meg a szembejövő vonatot reflexből kerültem el, éppen csak észrevettem hogy jönnek.
Az tény hogy Smoke 10 lövéséből kb. egy talált, de ez minden karakternél így van (kivéve a zsarukat meg az ellenséget akik CJ-re lőnek, persze). Én is bármikor feltoborzok 7 bandatagot, egy sima fegyvertelen járókelőt se tudnak lelőni ha ráuszítom őket, hamarabb elszalad, mert nem találnak a lövéseik, mint a birodalmi rohamosztagosok a Star Wars-ban kábé. :D Múltkor felvettem ahogy két bandatag kb. egy percen át lőtt egymásra 3 méterről, egyik pisztollyal másik uzi-val, egyik se halt meg. XD Szóval ez nem újdonság hogy a tesók bénák a játékban.
Mert a legtöbb játékos a vonat seggébe megy, és csoda hogy onnan Smoke nem bírja eltalálni, nyilván azért is volt neked könnyű mert PC-n toltad le.
Na lássuk PS2-ön hogy tolod le, mert ott a legnehezebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!