Asus TUF gaming laptop mennyire jó kifejezetten játékhoz?
Figyelt kérdés
Ezt a laptopot néztem:
Mennyire lehet tartós, megbízható? Nem adja meg magát a hűtés, stb.?
2021. júl. 30. 17:17
1/3 anonim válasza:
Nekem Rog Strix laptomom van, de én igazából a hordozhatóság miatt vettem annak idején. (Suli, plusz azért játszani is akartam néha napján)
Igazából még mindig kielégít, mert futnak az újabb játékok is kompromisszumokkal.
3 éves, i7-7700hq, gtx 1060 6gb-al, eddig csak hdd csere volt.
Szóval ezzel azt akarom mondani hogy ebből az árból ha lehetséges, inkább tegyél össze egy asztali gépet ha csak játszani akarsz. (Itt mondjuk az is kérdés, mivel akarsz játszani)
Mivel a benne lévő hardverek az asztalihoz képest jóval gyengébbek.
A hűtése ezeknek nem vészes, csak ontani fogja a forró levegőt, plusz az elején míg hozzá nem szoksz kicsit hangos is.
2/3 anonim válasza:
Én még gyűjtögetnék egy jobbra a helyedben. ASUS ROG, HP Omen, Alienware, amik jobbak.
3/3 anonim válasza:
Ha csíped az asust akkor nagyon. A TUF chipeket általában katonai számítógépekben szokták használni ezért sokkal strapabíróbbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!