Csak én unom már ezt a Gta 5 hipe-ot?
Hát én már nagyon unom,főleg hogy minden haza streamer folyton RP-t közvetít (a legunalmasabb Isti),néha Zsozét megnézem,de azt is csak azért mert hülye.
Maga a játékot egyszer vittem végig,és számomra ki is fújt,nem találok és nem is keresek benne több tartalmat. Szóval igen szerintem túl van hipe-olva.
2016-ban játszottam a sztorival, fél éve kezdtem el ~ napi-kétnapi szinten játszani az Online-nal (alkalmanként fél-egy-két óra), és akkora mennyiségű tartalom, küldetés(sorozozat), minijáték és egyéb kihívás van az Online-ban, hogy még mindig nem látom a végét.
Nyilván nem is fogsz találni tartalmat benne, ha nem keresel, csak lehet fogalmad sincs arról, hogy mit hagysz ki. Hiába 8 éves a játék, pár havonta kijön egy új ingyenes DLC hozzá.
Ha téged nem érdekel akkor minek foglalkozol vele? Ki érti.
Amúgy meg a Rockstar is ha hiszed ha nem egy prtofitorientált vállalat, és míg az V sokkal jobban termel mint bármi más lehetséges játék amit készítenének, addig köszönik, számukra megfelel ez, és úgy néz ki a nagyközönség többségének is jó így, hisz ha nem lenne népszerű akkor nem lenne angy profitjuk se...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!