MTA-ban hogy lehet játékos profilt - karaktert törölni? Bővebben lent!
Sajnos ilyen megoldás nincs. Másik email cím kell.
Esetleg azzal bepróbálkozhatsz hogy írsz 1 adminnak és az TALÁN tudja törölni mail címed, DE én erre nem látok sok esélyt.
Meg különben is mi akkor dolog 1 második email cím csinálásban? Nem halsz bele, meg nem ördöngösség... xD
És honnan tudjam meg az admin e-mail címét?🤔
Nekem 1 e-mail címem van. Másikat pedig nem fogok csinálni...
Nem kell email címe. Játékon belül vagy discord-on ráírsz, ennyi.
Hát akkor játszani sem fogsz... Ezzel a hozzáállással mást nem fogsz elérni.
Akkor itt az ideje a Discord-al megismerkedni. Talán ha azt mondom hogy a Team Speaker 2 volt előtte, úgy már beugorhat. Ha így sem akkor... xD
Ha meg belépni nem akarsz akkor vagy Discord vagy keresztet vethetsz. Mert te saját magad NEM tudod eltávolitani az email címed a rendszerből.
Először is a Discord hogy nagyon nyers és egyszerű legyek: voicechat(mint a telefon) alapú közösségi rendszer. Főleg játékok híveinek(de nem csak nekik) biztosít szervereket hogy beszélgethessenek,ismerkedhessenek egymással.
Én is értem hogy te mire gondolsz. DE a karakter az fiókhoz kötött, az pedig email-hez. Ergo vagy mindent törölsz/törölnek (karakter+fiók+email) vagy semmit. MTA 1 ilyen rendszerben van. Ezért is mondtam hogy vagy valamelyik adminnal felveszed a kapcsolatot a játékban vagy pedig Discordon keresed meg őket. Különben új fiok kell új email-el.
Nem kell semmit telepítened. Discord böngészőből is futtatható minden gond nélkül. Telepíteni is lehet extra funkciókért de böngészőből tökéletesen fut magában is bárminemű telepítés nélkül.
ÉN értem hogy te mit akarsz. TE meg azt értsd meg amit én mondok. HA adminnal nem veszed fel a kapcsolatot akkor nem tudod úgy törölni a karaktered hogy az email-ed tudd használni újhoz.
Akkor most nagyon egyszerüen megfogalmazom aztán hagyom a témát a továbbiakban. Nem akarok mindent 1000x leírni.
Ha írsz Adminoknak(mindegy hol) akkor megoldható az amit te akarsz.
Ha nem írsz akkor csak új email címmel tudsz új karaktert kezdeni.
Tehát ha nem írsz adminoknak akkor vagy folytatod a mostani "veszteséges" karaktered, vagy új email-el új karaktert csinálsz. Nincs 3. opció ezesetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!