A GeForce Now hogyan működik?
Figyelt kérdés
Tegnap kipróbáltam, elvileg egy órás session van ingyen. Viszont hiába telt le, még egy sorbanállás után engedett még egy órát játszani. Bővebb infót nem találtam erről, hogy most pontosan hogyan is működik ez. Igazából azt próbáltam ki, hogy az én netemmel és gépemmel miként üzemelne a dolog és meg kell hagyni szépen működik (nincs erőgépem), úgy gondolom talán megérné azt a havi 3 ezret. Ugyanakkor ha jól tapasztalom és csak arról van szó, hogy óránként sorba kell állni, akkor mivel csak havernál játszanék nagyobb játékokkal, lehet megmaradnék az ingyenes verziónál (nem azért mert ingyenélő vagyok, de haverommal kb 2 hetente tartok gaming sessionöket). Szóval aki jártas benne, jól gondolom, hogy ez így működik?2021. szept. 21. 12:57
11/11 anonim válasza:
Velem is ugyanez a probléme hogy szinte mindig 270-től kell mindig várnom 3 óra hosszát mire betölti és van hogy neha mikor már 70-30-nál tart akkor veletlen elnyomom és akkor kezdhetem előlről, de akkor még nem is onnan fojtatodik hanem 300-tól kezdi tölteni olyankor már idegbe jövök és kinyomom akkor tudok csak jatszani egy nap egyszer amikor felkelek korán 6:00-kor és elinditom hogy töltse és addig vissza alszom és amikor felkelek már beadta de van amikor már arra kelek hogy kidobott mert AFK voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!