A GeForce Now hogyan működik?
1-2 perc?
Legutobb valami fel órát vártam, csucsidőn kivul.
Mellesleg szép szép, de nem mindegy mit jatszol rajta. Multis jatekok, ahol a reakcio idő számít elvezhetetlen az imput lagg miatt.
1-2 perc? Lassan 2023-ra ez már vicc lesz.
Pár hete volt még az, hogy akkor hétköznap itthon kora délelőtt felmegyek játszani a GeForce NOW-on keresztül, mert ilyenkor kevés az előttem lévő játékos (50-100 várakozó). Azon kívül meg még délután 5-ig nem is volt probléma. Majd 5 után hirtelen felment az egekbe a várakozó játékosok száma 500-ra (akkori limit). Szenvedés volt, mire bejutottam. Szinte többet kellett várnom a várakozással, mint amennyit játszhattam volna (1 óra).
De most.. egy pár napja én nem tudom mi van.. Bármelyik időszakban feljövök, bármelyik szerverről, a minimális előttem lévő várakozók száma 250 felett van. Még azt mondanám rá, hogy oké, kivárom, de egyszerúen valamiért ez is 1, 1.5 órákba telnek, mire sorra kerülök.
Mivan? Botok vannak előttem, hogy ilyen lassan fogynak? Egy várakozó szokott lenni vagy 1.5 perc. Munka előtt vagy munka után jönnék, hogy ellazuljak egy kicsit a jó fostos laptopom előtt a GeForcen, de nem lehet. Mert mire sorra kerülök, akkorra már szinte mehetek a munkába vagy elalszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!