A kérdező szavazást indított:
GTA 3
Vice city
San Andreas
Vice City Stories
Liberty City Stories
GTA 4
GTA 5
25 szavazat
1/6 anonim válasza:
Egyiket se a sztorijáért szerették, bár talán még SA volt ugymond a leginkább " eredeti ".
2/6 anonim válasza:
GTA IV. Egy sokkal reálisabb történetet építettek fel mint a többi részben, ami nem arra épül, hogy mi akarunk lenni a faszagyerekek (nem is leszünk azok). Ezen felül itt végre többször is hozhatunk önálló döntéseket, változhat egy küldetés menete attól függően, hogy mit csinálunk... Ráadásul mindezt három eltérő karakterrel tehetjük meg a DLC-k miatt, akiknek saját háttértörténetük is van.
3/6 anonim válasza:
Lcs, vcs minek van a listában?:D
Nincs is kb történetük:D
Amúgy szerintem az V és csak annyi választja el a négytől, hogy szerintem a négy nagyon el van nyújtva és a végére már lapos lesz.
5/6 anonim válasza:
GTA 4? LOL... a legszarabb és legunalmasabb sztori, kb olyan unalmas mint a 3-nak. A San Andreasnak meg nincs úgy fő sztorija szerintem, hanem sok különböző sztoriból áll, amik nem voltak olyan rosszak. Valahol a Vice City meg az 5 sztorija a legjobb és legösszetettebb szerintem, meg a Ballad of Gay Tony (ami ugye nem GTA4)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!