Miért fut ennyire rosszul a cs:go?
Figyelt kérdés
Nagyon régi konfig, én sem csodát várok tőle. AMD a10 6700, HD 7770, 8gb 1600mh ram. Teljesen lowon az fps szinte alig megy 30 felé, sokszor ledroppol akár 4-re is. Consoleban felbontást is levettem, de nem sokat segített. 4 éve játszottam vele előtte, akkor még jól futott talán highon is, ezért nem értem.2021. szept. 9. 07:20
1/3 anonim 

válasza:

A játékot folyamatosan frissítik, és újraalkotják benne a pályákat. A régi "kicsi" méretű világokat felváltják a nagyobb felbontású és több objektumot és textúrát tartalmazó "nagy" méretű pályák, amik betöltéséhez és megjelenítéséhez viszont már több erőforrás is szükséges. A gépigénye már rég nem a 2012-es megjelenéshez igazodik, de nem biztos, hogy ezt frissítették.
A felbontás változtatása azért nem segít, mert a játék inkább processzorigényes. Kisebb felbontáson alig lesz néhány FPS különbség low vagy high grafika között, mert nem a kép kirajzolása terheli meg a gépet.
2/3 anonim 

válasza:

ha van élsimítás (MSAA meg FXAA) azt kapcsold ki, az is terheli a processzort.
3/3 anonim 

válasza:

#1 ez így ahogy van igaz de a játékmotron nem változtattak semmit. Az meg már akkor is elavultnak számított amikor megjelent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!