Miért jó az Apex legends?
Figyelt kérdés
Eddig csak külső szemlélőként láttam a játékot, de gondolkodok rajta hogy veszek plusz RAM-ot és elkezdek vele játszani. A Discord-ján is több mint félmillió ember, lehet hogy itthonról is sokan játszanak vele. Akik ismerik, azok szerint mi a jó, az izgalmas benne? Előre is köszi2021. szept. 4. 18:40
1/2 anonim 

válasza:

Nekem az olyan játékok jönnek be, ahol minden karakternek más fegyvere, képessége, varázsereje van.
2/2 anonim válasza:
En nem sokkal az elott vettem anno PS4 Pro-t mikor kiadtak a jatekot. Nekem azert tetszett, mert alapbol szerettem ilyen poszt apokaliptikus, meg futurisztikus jatekokat.
Apexban az tetszett, hogy nem csak egy sima FPS jatek volt, mert alapbol a hosok kepessegeivel adtak bele egy csavart. Masod sorban szerintem nagyon jol el van talalva a dizajn es az egesz jatek felepites, ping/loot rendszer es a tobbi. Hatalmas elony az, hogy nincs benne "pay to win", minden amit csak meg tudsz benne venni csak kozmetika, de nem leszel erosebb vagy jobb annal mint aki egy centet sem koltott ra.
Mai napig nagyon jol hozza a szinvonalat, folyamatosan ujdonsagok vannak a jatekban es szerintem 3 ev utan is nagy jovoje lehet. Csak ajanlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!