Mi ennek a pc játéknak a neve?
Figyelt kérdés
Ez egy online, 3d, multiplayer, first person, lövöldözős játék. Amikor megnyílik a főmenü, egy kék alien fejes kép van, egy rakétavető hangja majd hangos zene, és a szobák listája. A játékosok kék vagy zöld, alien-szerű páncélt viselnek. A játék kék vs zöld csapat témájú, (de talán kék vs piros.) Kitalált lézerfegyvereket, valamint, a sorból kilógóan RPG-t használnak a játékosok. (A játékweboldalak közül a Paco games és a Crazy games jut eszembe, ahol én sok hasonló játékokat találtam, de ezt itt sem találtam.) Rég játszottam ezzel a játékkal és már nem emlékszem pontosan a nevére. Tudtok segíteni?2021. szept. 4. 15:06
1/5 anonim válasza:
Az sem rémlik hogy hogy telepítős vagy böngészős volt? Illetve a régebben az úgy évben kb mit jelent?
2/5 A kérdező kommentje:
Böngészős játék volt és kb. 2015-2016 között lehetett.
2021. szept. 4. 15:31
3/5 anonim válasza:
Armorgames weblapján a Shooting-nál nézz körül, hátha, de nem garantált a siker.
4/5 anonim válasza:
"egy kék alien fejes kép van"
Ez alatt mit értesz? H. R. Giger féle xenomorph vagy valami más?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!