Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a címe ennek az FPS/puzzle...

Mi a címe ennek az FPS/puzzle játéknak?

Figyelt kérdés

Elfelejtettem és nagyon kipróbálnám újra! Portal / Antichamber jellegű játékról van szó. Kb. 5 éve játszhattam vele, de lehet több.

Az volt a lényege, hogy a játék hangeffektjei, zenéi alapján kellett megoldani a feladatokat! Ismerős valakinek? Próbáltam rágooglizni de nem nagyon leltem fel :/

2021. aug. 12. 21:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
The Talos Principle talán? Bár abban nem csak ilyen volt.
2021. aug. 13. 02:04
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem az sajnos. A képvilága inkább ilyen Vaporwave jellegű volt, abszolút nem realisztikus, de jól nézett ki nagyon.

Eszembe jutott még az is, hogy volt egy ilyen nagy csarnok, ahol volt konkréten egy beépített DAW a játékon belül! Zenét lehetett benne csinálni, az unlockolt hangokkal!

2021. aug. 14. 15:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Megtaláltam Steamen a Music+Advventure szűrő segítségével!! FRACT OSC a címe, ha esetleg valakit érdekelne!
2021. aug. 14. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!