Hogyan szerezhetek tagokat a Minecraft szerveremre?
Szeretnék egy összetartó közösséget, nem feltétlen gondolok 70-100 vagy afeletti létszámra, akár is jó, ha esetleg sikerül még 5-10 embert szerezni
Ha az számít valamit, akkor túlélő szerver pár pluginnal ami segíti a munkát
Első körben ismerősök, barátok.
Kérdés hol van a szerver, bérelt, (vagy) mindig elérhető (pl otthoni NAS kicsit combosabb alkatrészekkel) vagy időszakos. Ha utóbbi, akkor sajna felejtős.
Ezen túl marad a hirdetés gyakrabban látogatott weboldalakon. Én pl láttam már "enkóron" is hirdetni privát játékszervert, de az is teljesen jó amit itt linkeltek neked.
Időszakos, általában napközben van nyitva, azaz délután 2-3-tól este 9-10ig
Amikor az emberek jobban ráérnek
Az ilyen local host-os házi szerverekből Dunát lehetne rekeszteni annyi van. Ez a tipikus hazajövök a suliból bekapcsolom a gépet aztán játszom a kiskirályt a szerveremen még fel nem lövik a pizsit.
Ez most nem rólad szól, hanem arról a 90% házi szerverről amin ez megy. Szóval elég nehéz lesz "normális" közösséget összeszedni, ha csak nem éred be ilyen kis 12 éves taknyokkal is.
Ne aggódj értem
De a szerver az server.proval megy, nem is egész végig, változó, ha nincs fent senki, leállítom és annyi
Igazából baráti közösség az van, csak suli/munka és nem feltétlen ér rá mindenki
én szivesen játszanék rajta.
;)
ha privátban küldesz ip-t fellépek.
UI: fel lehet lépni crackeltel? mert azom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!