Az alábbi játékok, hogy futnának ezzel a konfiggal?
Figyelt kérdés
A konfig:
CPU:i5-8265u
GPU:NVIDIA GeForce mx250
RAM: 16 gb
Játékok:
DOOM eternal
DOOM (2016)
Overwatch
Diablo II: ressurected
Nba 2k21
The elder scrolls V: Skyrim
2021. aug. 30. 19:40
1/7 anonim válasza:
Az a kártya lényegben egy GT1030, a két Doom ot nem erőltetném vele, NBA-t nem tudom, a többi viszont jó eséllyel elindítható.
2/7 A kérdező kommentje:
Én úgy hallottam, hogy egy gt 1050-el egyezik, de igazából olyan hatalmas különbség nincs, de azért köszi a válaszodat
2021. aug. 31. 07:05
3/7 anonim válasza:
A DOOM-nak nagyon jó az optimalizáltsága. Szerintem lowon elfuttatható vele de lehet mediumon is.
Owerwatchnál lehet gond, mert multi fps-nél sokat számít a 60+ fps.
4/7 anonim válasza:
Ja és persze a DOOM-ot se multira használnám vele, csak single.
5/7 anonim válasza:
"egy gt 1050-el egyezik"
Ezt nagyon rosszul hallottad. Még csak köszönőviszonyban sincsen a 1050-el. Ez egy laptop amiben egy belépőszintű (dedikáltnak nevezett...) grafikus processzor van. Plusz az MX250-ből két fajta létezik, a 25W-os és a 10W-os.
Utóbbi gyakorlatilag alkalmatlan bármilyen komolyabb grafikus számítás elvégzésére.
A 1030 és 1050 között pedig óriási különbség van.
6/7 A kérdező kommentje:
Nekem a 25 wattos van a gépemben, bocsesz hogy rosszul tudtam, nem nagyon vágom melyik gpu milyen és, hogy a gyengébbek között milyen különbség van. De már csak 2 évet kell kihúznom ezzel a géppel és utána kapok egy komolyabb gaming pc-t. Szerintetek még 2 évet ki tudok húzni ezzel a laptoppal úgy, hogy nem játszok olyan hű de komoly játékokkal?
2021. szept. 1. 17:50
7/7 anonim válasza:
Persze. Felmész gogra, ezer evre való játékot találsz erre a gépre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!