Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Pokémon go-nak van cheatje?

Pokémon go-nak van cheatje?

Figyelt kérdés
Lehet valami csalást használni? Free coin vagy ilyesmi?

2021. aug. 29. 15:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Elvileg Iphonera van valami létezi hekk amivel a pozíciódat tudod manipulálni, de coin hekk az totál esélytelen.
2021. aug. 29. 15:48
 2/7 A kérdező kommentje:

Értem köszi.

És kódok?

2021. aug. 29. 15:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Azok meg nyilván nem keringenek az interneten, mert akinek van az felhasználja.
2021. aug. 29. 15:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Milyen kedves vagy hogy bemutattad magadat. :D Ha nem tetszik más emberek véleménye akkor nem itt, egy rendesen működő oldalon kéne a csicska csalásaidhoz segítséget kérni. Ha ezt sem érted meg akkor csak sajnálni tudom a szüleidet hogy veled "áldotta" meg őket a sors. Sokra fogod vinni az életben ha 1 mobil játékban se boldogulsz csalás nélkül. :P
2021. aug. 29. 17:14
 5/7 anonim ***** válasza:
32%
Kedves moderátorok, ne a kommenteket hanem magát a kérdést töröljék.
2021. aug. 29. 17:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Van egy alkalmazás amit ha letöltesz, meg futtatod a GPS-t akkor folyamatosan számolja a km-eket, még akkor is amikor egy helyben állsz.

DeFit - Debugger of Fitness Apps

Már nem emlékszem pontosan hogy hogyan kell beállítani hogy f@szán fusson, de ha utána nézel google-n biztos találsz értékelhető infót róla. Nekem működött.

2021. aug. 29. 19:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés még mindig itt van? Ideje lenne törölni már...
2021. aug. 30. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!