Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Pokémon Unite jó játék, mi...

A Pokémon Unite jó játék, mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés

2021. aug. 6. 08:56
 1/3 Krisipoke ***** válasza:
100%
Úgy tűnik, jól ki van találva meg összerakva, de egyszerűen nagyon nem az én stílusom. Alapvetően nem szoktam szeretni sem a sokjátékos, se az ingyenesen elérhető, de a pénzköltés lehetőségét meghagyó játékokat. :D Viszont ha neked ezek szimpatikusak, vagy legalábbis nem zavarnak, egy próbát megér.
2021. aug. 6. 10:29
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Amikor éppen nem akartam mással játszani lekötött és tényleg elég jól meg van csinálva. Azt nem mondanám, hogy 100 órákat bele tudnék ölni, de néha játszok egy kicsit. Sokaknak nem tetszik a mikrotranzakciók miatt, de ez engem egyáltalán nem zavar.
2021. aug. 10. 16:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem rossz, külön örülök, hogy a Tencent fejleszti. Nekem tetszik maga a játék, egészen egyedien közelíti meg a MOBA kategóriát + hű a pokémon karakterekhez is. Óh, és ami nekem pl. nagyon tetszik de ez apróság, hogy ahogy játszol meccs közben a pokémonod fejlődés közben átalakul és változik a kinézete. Az első szinteken kis cuki pokémon, a végére pedig a teljes formáját mutatja. Szerintem ez baromi jó.
2021. nov. 24. 20:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!