Új laptopommal kaptam Xbox gamepasst,ezt hol találom meg?
Figyelt kérdés
Mindenhol kerestem, nem találom. De fix van, be claimeltem.2021. aug. 28. 23:46
1/4 anonim 

válasza:

Az Xbox alkalmazást kell elindítani (start menüben megtalálod) és ott bejelentkezni abba a Microsoft fiókodba, amihez aktiváltad a Game Passt. Ha nincs alapból telepítve az Xbox alkalmazás, akkor a Microsoft Storeból is letöltheted ingyen.
2/4 A kérdező kommentje:
Meglett:) De valamiért bankkártyár kér:/
2021. aug. 29. 15:51
3/4 anonim 

válasza:

Mindenképp kér bankkártya adatokat. Mert azzal, hogy beaktiváltad a kódot, elindítja magát az előfizetést is. Így ha lejár az ajándék hónapod, akkor automatikusan levonja az összeget és folytatja az előfizetést az eredeti áron. Elég csak az elején megadni, ha utána már kiírja a jelenlegi előfizetésed lejárati dátumát, utána lemondhatod a megújuló előfizetést. A kártya adatokat viszont csak akkor tudod törölni, ha már nincs élő előfizetésed.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Mind a kettőtöknek pipa:)
2021. aug. 30. 04:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!