Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Genshin impact Hu Taora miből...

Genshin impact Hu Taora miből hány kell az ascendjéhez?

Figyelt kérdés
Sehol nem találom, már az idegbe kerget...

2021. aug. 27. 04:18
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Valszeg amugy en a re runt kevertem azzal hogy Hu Tao februarban lesz, visszaneztem, es tenyleg a re run volt csak odairva szoval annak eselye hogy ove lenne Kokomi utan, nem latom eselyeit
2021. szept. 12. 21:44
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

10es: Hu Tao és Childe dolgot onnan gondoljuk, hogy a 2.2es Spiral Abyss bemutató (lásd bónusz, ugye mi alapján kapsz több sebzést, stbnél) Hu Tao és Childe jelennek meg, mint karakterek (és ha jól emlékszek, nekik is kedveznek)

Másik: leakerek mondták, hogy 2.2ben biztosan 2 rerun lesz, emiatt Yae kizárva, de 2.3ban lehet, nem tudjuk

2021. szept. 12. 23:34
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

12. + Leakeltek egy új íjat is ami nagyon úgy tűnik, hogy Childe ‘signature weapon’-je lesz, bár nem hallottam erről több infót, így nem mondom biztosra. De most nemrég volt a rerunja, és még Albedo előtt meglenne a 2. rerunja, ami kicsit fura (szerintem), bár a játék tartalmát is kell nézni, hogy hogyan teszi a karaktereket bannere Mihoyo.

Yae azért van kizárva a 2.2-re, mert Mihoyo már posztolta Thoma-nak a splash art-ját, és ha Yae is jönne akkor neki is posztolták volna, mivel egyszerre szokták felfedni, hogy milyen új karakterek jönnek a következő frissítésben.

2021. szept. 13. 00:43
 14/16 A kérdező kommentje:
Thoma 5 csillagos lesz? En mindig 4-re tippeltem lol. Azt gondoltam majd Kokomi banneren lesz
2021. szept. 13. 07:30
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
4 csillagos
2021. szept. 13. 15:48
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

12es vagyok:

Nem Kokominál lesz, 2.2nek a 2. bannerjára van mondva

2021. szept. 13. 21:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!