Milyen mmorpg-vel érdemes mostanság játszani?
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy melyik mmorpg-be érdemes belekezdeni? Egészen idáig wowoztam de már abbahagytam mert nem tetszik amit a lore-al művelnek és mert sajnos elég nagy függő is voltam de év elején letettem a játékot és most valami mást keresek. Még anno megvettem az eso-t (elder scrolls online) mert bejön a világa meg a története is az elder scrolloknak, de hiába fejlődgetek valahogy mégsem az igazi. Arról nem is beszélve hogy tele van bugokkal, ha valami gondod van örülj ha 2 nap múlva a support visszaír amivel semmit nem segítenek. Sokan írják még a guild wars 2-t meg a final fantasy xxiv-et is de nem tudom, hogy mibe érdemes belekezdeni. Grafikailag(tudom, tudom ezek mmorpg-k) az eso néz ki úgy mint egy 2021-es játék de mivel itt ne ma grafika a fontos ezért kérdezlek titeket ha valaki játszik ezek közül valamivel, akkor mibe érdemes belekezdeni? Valami olyan kéne ami nem egy 2. munkahely de nem is hullik minden az öledbe és jó a közösség(meg amivel esetleg magyarok is játszanak). Tudom, hogy a guild wars 2-t meg a ffxiv-t is kilehet próbálni(habár ezek közül csak a guild wars 2-t tudtam), de ezek nem engednek akkora betekintést ami alapján biztos lenne az ember, hogy ezt megéri megvenni és időt áldozni bele.
Semmilyennel. Az összes ilyen játék csak függővé tesz. Később csak meg fogod bánni, hogy mennyi időt pazaroltál el, ami helyett rengeteg értelmes dolgot meg lehetett volna csinálni.
Az online karakteredet húzod felfele, a saját életed pedig lefele. Hidd el, hosszú távon nem éri meg.
aza gond velük hogy rengeteg időt igényelnek és unalmasak, az összes a hack and slash rendszerre építkezik bár látni is a játékos számokon hogy nem valami magasak.
De a fő probléma hogy grindelésre építik a játékélményt. Ez még gyermekként nem okozott gondot, de ha nincs napi 4-5 órád hogy a gép előtt rohadj akkor értelmetlen játszani az ilyenekkel mert annyira le leszel maradva
Én a GW2-t tudom ajánlani, érdekes lore, barátságos community (nem viccelek, az egyik legbarátságosabb MMO community a GW2-é), és nincs olyan grindfest, mint sok más játéknál. A játékban a max szint 80, ez volt a max szint az alapjátékban is, és ez a max szint 2 (hamarosan 3) kiegészítő után is. Nincs power creep, nincsenek egyre erősödő equipmentek, más szóval nincs "lemaradás". A saját tempódban fedezheted fel a játék világát, és unlockolhatod a megannyi dolgot benne, ebből a szempontból elég casual. Aztán persze vannak a nagyobb lélegzetvételű dolgok, pl achi vadászat, legendary equipmentek craftolása (amik nem erősebbek, csak mocsok jól néznek ki), vagy pl a raidelés (amiről mondjuk azt hallottam pár embertől, hogy "muh, a WoW-ban sokkal jobbak a raidek").
Én is úgy kerültem a GW2 világába, hogy azt mondtam "Én többet nem játszom MMO-val, x év elment rá az életemből, voltam függő, nem kell ez nekem többet", és igazából rácáfolt arra, amit addig az MMO-król hittem.
Ezek közül kiakartam próbálni a ffxiv-et de hiába nyomok rá a trial version-ra kér egy one time password-ot amit vagy egy kis biztonsági tokenről kéne beírnom ha lenne vagy van telefonra is, de ott az istenért nem akar belépni. A gond a következő: Az alkalmazást csak a Square Enix -fiókkal rendelkező ügyfelek használhatják, akik megvásárolták a FINAL FANTASY XI vagy a FINAL FANTASY XIV szolgáltatást, és regisztrálták a hozzájuk tartozó regisztrációs kódokat.
Vagyis nekem hiába van fiókom ha csak kipróbálnám a játékot vagyis még nem vásároltam meg semmit akkor nem tudom használni a token alkalmazást. Viszont a próba verzióhoz is kér egyszeri jelszót amit meg ez a csodás program adna. Akkor most mi van :D ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!