Mit érdemes megnézni a moziban mostanság? El tudnátok engem látni egy pár ötlettel?
ha szereted az animációt: lego-kaland, egyáltalán nem gyerekeknek készült, van benne kőkemény társadalomkritika bizony :D de a film nagyon vicces és a karakterek óriásiak azt nem is kell mondanom hogy minden legoból van és gyönyörű a kinézet
Kőkemény dráma: 12 év rabszolgaság, óriási film nagyon megrázó és nagyon kell hozzá segg végigülni de egy gyönyörű film
valami könnyed: Robotzsaru, egész jó kis szórakoztató akciófilm, American Hustle: egy kellemes hangulatú vígjáték,
és végül: Könyvtolvaj: egy kislány szemszögéből mutatja be a második világháborút, a körülményeket, még nem láttam de érdekel, szóval megér egy próbát
Ja majdnem elfelejtettem az egyik kedvencem: A nő, egy nagyon jó fantasy-romantikus film egy férfi szerelmét mutatja be egy nem emberi lénnyel, szerintem óriási ötlet és kivitelezés
Ha pedig nem jön be innen semmi, akkor: Mc Donald's
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!