Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit tegyek hogy twitchen...

Mit tegyek hogy twitchen felfigyeljenek a streameimre?

Figyelt kérdés
2021. aug. 17. 10:31
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
Vagy az átlagosnál jobbnak kell lenned a játékban, vagy szórakoztatóan kell előadnod a dolgokat.
2021. aug. 17. 16:53
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
Szerencse vagy kapcsolatok/marketing. Lerakhatod te a világ legjobb műsorát is, ha nincs aki lássa. Persze, legyen jó amit csinálsz, de az kevés. Nézőt is keríteni kell valahonnan. Ha nincsenek kapcsolataid, és nem hirdeted aktívan, akkor abban reménykedhetsz, hogy az 1-1 néha beeső néző révén lassan elkezd terjedni a csatornád híre, és évek múltán, lassan-lassan elkezd gyarapodni a nézőtáborod, de ne számíts rá, hogy az első évben lesz 10 egyidejű néződ.
2021. aug. 17. 17:39
 3/6 anonim ***** válasza:

2-es

Mit értesz kapcsolatok és marketing alatt?

Én még nem láttam sehol olyant, hogy egy kezdő-közepes streamer hirdette volna magát. A jobbakkal szoknak foglalkozni a szakoldalak, de nem azért mert ő fizet nekik, hanem mert már befutottak, és az újságíróknak is ők hozzák az olvasottságot.

2021. aug. 17. 18:05
 4/6 anonim ***** válasza:
74%

"Én még nem láttam sehol olyant, hogy egy kezdő-közepes streamer hirdette volna magát"

A "kezdő-közepes streamer" amiről te beszélsz nem a kiindulópont, odáig eljutni már önmagában egy 1+ éves célkitűzés. 90-95% el sem jut oda, hogy "kezdő-közepes streamer" legyen. A maradék vagy szerencsés volt, vagy tett érte, hogy eljusson emberekhez a csatornája. A kérdés, hogy te bízol-e a szerencsédben.

2021. aug. 17. 19:37
 5/6 anonim ***** válasza:
#4: Kb. 5-6 évvel ezelőtt a TheVR-nak, Nessaj-nak, KriszhAdvice-nak óriási szerencséje volt, akkor robbant a Twitch Magyarországon, és a legsz**abb tartalommal is rengeteg követőt (és még több pénzt) lehetett szakítani. Nessaj korrekten be is ismerte, hogy az akkori tartalmaival ma már labdába sem rúghatna, annyira telített a piac.
2021. aug. 17. 23:40
 6/6 anonim ***** válasza:
#3 például egy nagyobb streamer hostol téged, esetleg kapsz tőle egy "shoutoutot".
2021. aug. 19. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!