Mit tegyek hogy Bruno Mars felfigyeljen ram vagy esetleg ELLEN az Ellen showbol! Valami extrém videót kell föltöltsek amit mindenki megnéz!?
"Valami extrém videót kell föltöltsek amit mindenki megnéz"
például. amúgy erre majdhogynem semmi esély nincs.
Tudom, elcsépelt válasznak fog tűnni, de Mo.-ról nem sokat tehetsz.
Ha a pénztárcád engedi, menj el több koncertjére (interjúk alapján az előadók akár 2-3 alkalom után felismerik bizonyos rajongóikat), de ne legyél tolakodó, erőszakos. Mindenképp olyan viselkedést kell produkálnod, amivel kitűnsz a tömegből, amivel hangsúlyozod, hogy te nem egy vagy a sok közül. Akár a humorod, akár a kinézeted - bármi, ami egyedi van rajtad, azt hangsúlyozd. Praktikus megoldás lehet az extrém hajszín, erre is láttam példát.
Nem tudom, hogy Brunónál a koncertjei végén lehet-e közös képet csinálni vagy elsőkézből aláírást kérni, de ha lehet, használd ki a lehetőséget és ott adj át neki egy levelet, amiben megosztod vele, miben inspirál téged, stb. A sztárok kivétel nélkül hiúk, szeretik, ha hízelegnek nekik.
Ellenről nem tudok nyilatkozni, mert nem írtad le (sőt Brunóval kapcsolatban sem, csak találgatok), hogy mi a célod a figyelemfelkeltéssel. Ellentől mit akarsz? Hívjon meg a műsorába?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!