Doom Eternalba minek a sok ugrálás?
Most akciós Doom Eternal, be is húztam, a 2016-os rész kifejezetten tetszett, gondoltam ez is hozza azt minimum.
De eddig a 4 pálya alatt észrevettem, hogy közel a fél játékidőben ugrálással megy el, vagy egyik falról a másikra kapaszkodás és hasonlók.
Ezt minek kellett benn ennyire erőltetni? Totál megszakítja a hentelős Doom hangulatot, egyszerűen szerintem nem igazán illik bele. Az előző részben legalább csak a multiban volt igazából jelentősége a singleben nem angyon volt sok ilyen rész.

Igen, én is vitáztam fórumokon, olyan válaszokat kaptam hogy
"ez logikai feladvány", stb.
Meg hogy milyen casual vagyok hogy csak az agyatlan lövöldözést szeretem.
Hát, kedvenc műfajom a soulslike játékok, imádtam a Death Strandinget is, Többféle MMO-t is nyomok, pl most az Elder Scrolls Onlinet..
De, most őszintén:
Nem pont az agyatlan lövöldözés miatt szerettük a Doom-ot?
Ha platformer játékot akarok veszek egy Raymant, vagy valamit.

Ja, a kérdezőnek, meg nektek is szólok ha még nem lenne meg, és szeretnétek,
A Jedi Fallen Orderbe is, több ugrálás, csúszkálás, mászás, falon futás, lengedezés egyik helyről a másikra, stb.. van mint harc.

Azóta vittem én is tovább kicsit, most kaptam el a harmadik papot.
Hát ha ez a sok platformer rész nem lenne benne akkor azt mondanám, hogy remek játék, így meg picit sajnálom, mert amúgy mint FPS tényleg kiváló.
Mondjuk levezetés kb annyi elég lenne, hogy átmész egyik placcról a másikra, igazából ez az ugrálósdi szerintem fárasztóbb mint a harc, a harc legalább élvezetes.
Serious Sam Painkiller stb, ott sem kell mit levezetni, és ahogy a 16-os Doom is mutatta, ott sem kellett :D
Azóta közben azt is néztem, hogy klasszikus multi nincs benne, azt hiányolom, az előző részben azért elszórakoztam vele, csak ott is nagyon kevés volt a játékos, pedig jó kis felüdülés volt a CS:GO-CoD-BF trió után.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!