Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Doom Eternalba minek a sok...

Doom Eternalba minek a sok ugrálás?

Figyelt kérdés

Most akciós Doom Eternal, be is húztam, a 2016-os rész kifejezetten tetszett, gondoltam ez is hozza azt minimum.

De eddig a 4 pálya alatt észrevettem, hogy közel a fél játékidőben ugrálással megy el, vagy egyik falról a másikra kapaszkodás és hasonlók.

Ezt minek kellett benn ennyire erőltetni? Totál megszakítja a hentelős Doom hangulatot, egyszerűen szerintem nem igazán illik bele. Az előző részben legalább csak a multiban volt igazából jelentősége a singleben nem angyon volt sok ilyen rész.

2021. aug. 16. 03:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan ezt kérdeztem én is, megtöri a játékmenetet, sokszor leesik az ember. Tisztára mint valami platformer játék lövöldözős elemekkel. Ezért töröltem is, és visszaraktam a 2016 ost, ahol deathmatch is van.
2021. aug. 16. 06:40
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát nem sokon múlt, hogy én is abbahagyjam, asszem már a 4. pályán volt mikor 3 ilyen lebegő zöld halálfejes valamire kellett ugrálni, aztán tovább arra a rúdra onnan meg a falra...
2021. aug. 16. 06:45
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanezt írtam ki a gépigény.hu-ra akkor amikor megjelent és nagy volt a hype. Persze egyből kaptam a kommenteket hogy hülye béna f@sz vagyok,meghigy a doom mindig us erről szólt, holott akkor már végigjátszottam a játékot ,de ezt nem bírták felfogni a kis agyukkal. Nyilván csak velem lehet a baj.Írtam nekik, hogy írják meg melyik doom játékban kellett ennyit ugrálni érdekes módon kussba maradt mindenki.
2021. aug. 16. 07:45
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én is vitáztam fórumokon, olyan válaszokat kaptam hogy

"ez logikai feladvány", stb.

Meg hogy milyen casual vagyok hogy csak az agyatlan lövöldözést szeretem.

Hát, kedvenc műfajom a soulslike játékok, imádtam a Death Strandinget is, Többféle MMO-t is nyomok, pl most az Elder Scrolls Onlinet..

De, most őszintén:

Nem pont az agyatlan lövöldözés miatt szerettük a Doom-ot?

Ha platformer játékot akarok veszek egy Raymant, vagy valamit.

2021. aug. 16. 09:25
 5/11 anonim ***** válasza:
90%
Ez a logikai feladványos érv :D Megütni egy bazi nagy kockát, amin van egy jel hogy üsd meg, nem nevezném logikai feladványnak. A Darksiders játékok, na azok megmozgatják az agysejteket. De szerintem azért tolták túl Eternalban, hogy legyen egyfajta levezetés két harc között, amik azért elég kimerítőek ebben a játékban. De a kivitelezése szerintem is rossz lett.
2021. aug. 16. 18:28
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ja, a kérdezőnek, meg nektek is szólok ha még nem lenne meg, és szeretnétek,

A Jedi Fallen Orderbe is, több ugrálás, csúszkálás, mászás, falon futás, lengedezés egyik helyről a másikra, stb.. van mint harc.

2021. aug. 16. 18:51
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem az a bajom, hogy nem illik bele a környezetbe, egyszerűen a levegőben van ilyen ugrálós korlát. Én nem bánom az ugrálós részt, csak tényleg túl sok volt. Viszont összességében nem rontott a képen, kijátszottam a kiegészítőkkel együtt, és kész. Jó volt.
2021. aug. 17. 00:48
 8/11 A kérdező kommentje:

Azóta vittem én is tovább kicsit, most kaptam el a harmadik papot.

Hát ha ez a sok platformer rész nem lenne benne akkor azt mondanám, hogy remek játék, így meg picit sajnálom, mert amúgy mint FPS tényleg kiváló.

Mondjuk levezetés kb annyi elég lenne, hogy átmész egyik placcról a másikra, igazából ez az ugrálósdi szerintem fárasztóbb mint a harc, a harc legalább élvezetes.

Serious Sam Painkiller stb, ott sem kell mit levezetni, és ahogy a 16-os Doom is mutatta, ott sem kellett :D

Azóta közben azt is néztem, hogy klasszikus multi nincs benne, azt hiányolom, az előző részben azért elszórakoztam vele, csak ott is nagyon kevés volt a játékos, pedig jó kis felüdülés volt a CS:GO-CoD-BF trió után.

2021. aug. 17. 13:53
 9/11 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem úgy jó a játék ahogy van ! Igaz kicsit sok az ugrálás tényleg,de nekem egy két kemény harc után kifejezetten jól is esett néha egy kis pihenés …
2021. szept. 9. 15:14
 10/11 anonim ***** válasza:
És akkor az ign 10/10-et adott rá. Nem normálisak. 😂
2021. szept. 9. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!