Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy tudnám visszaszerezni a...

Hogy tudnám visszaszerezni a régi profilom World of Tanksben?

Figyelt kérdés
~3 év után újra bejelentkeztem. Jelszót kellett változtatnom, de minden rendben ment… erre belépek, kiképzőtáborba dob be, majd minden üres! Teljesen új accot kezdett (felhasználónév ugyanaz)… valahogy vissza lehetne szerezni a régit?

2021. aug. 14. 17:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
nem valószinű
2021. aug. 14. 19:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos évekkel később sehogy. Az inaktív fiókokat a nagyobb karbantartásoknál vagy szerver összevonásoknál kiszelektálják és törlik. Lehet maga a fiók megmarad mint a te esetedben, de a 0 kezded ahogy bármelyik más frissen regisztrált.
2021. aug. 14. 20:02
 3/7 A kérdező kommentje:
Ajj :( megprobalok irni a supportnak hatha… de nem remelek akkor semmit
2021. aug. 14. 21:04
 4/7 anonim ***** válasza:
58%
Ilyen nincs, hogy törlik az inaktív fiókokat. Írj a supportnak, aztán derítsétek ki, hogy mi a helyzet. Lehet, hogy nem is jó fiókba jelentkeztél be.
2021. aug. 16. 12:28
 5/7 A kérdező kommentje:
Direkt visszaneztem az emailcimem. A fiokadatoknal benne van hogy 2016ban regisztraltam. Viszont teljesen nullarol kezdte. Irtam a supportnak de hulyenek neztek. Ok at akartak rakni egy masik emailcimre (?) de csak az ujrakezdett fiokot talaltak meg. Majd elkoszontek xd
2021. aug. 20. 09:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor valami oknál fogva törölve lett az account. De hogy ez nem csak úgy magától következett be, az is boztos, mert ilyet nem csinálnak/csinálhatnak.
2021. aug. 24. 12:40
 7/7 A kérdező kommentje:
Még is ez történt…
2021. aug. 31. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!