Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Witcher 3-mal mennyire...

A Witcher 3-mal mennyire nehéz játszani?

Figyelt kérdés

Lehet hülye kérdésnek tűnik, de kifejtem.

Két dologra vagyok kíváncsi: egyrészt hogy mennyire nehéz, komplex az irányítás, mennyire bonyolultak az akciók, hányféle billentyűre van szükség egy átlag küldetés során, ilyesmi...

A másik meg hogy mennyire nehéz eligazodni a játék világában? Olvastam ugye hogy open world, meg sok a mellékküldetés stb., mennyire egyértelmű hogy mikor merre kell menni, mit kell csinálni?

2021. aug. 9. 21:07
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
Nem bonyolult.
2021. aug. 9. 21:18
 2/5 anonim ***** válasza:
65%
Inkább csak a karakterfejlesztésen lehet agyalni, hogy hogy lenne a jó. De az a legtöbb rpg-ben így van.
2021. aug. 9. 21:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Vannak karakter buildek, amivel az se agyalós már. Maga az irányítás még nem bonyolult. A Witcher 1-nél mindenképp jobb, bár azt is meg lehet szokni.
2021. aug. 9. 21:43
 4/5 anonim ***** válasza:
73%

A játék mindenen végig vezet, azonban ha lehet néhány tanácsom:

1, Barangolj, nézd meg a térképen a felfedezni való helyeket, szörnyfészkeket stb.

2, Ne csak a főküldetésekkel foglalkozz, nézd meg a mellékküldetéseket, kincsvadászokat stb is, rengeteg nagyon jó van köztük.

3, Próbáld meg kiismerni az alkímiát és a tárgykészítést, szerezz Witcher felszereléseket stb. Nem bonyolult, de nagyon jó, ha tudod milyen lehetőségeid vannak!

2021. aug. 10. 14:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Van jópár olyan harc, amikor sok gombot kell egyszerre használni, de alapvetően nem olyan bonyolult. Nem is olyan egyszerű, mint mondjuk a Fortnite, tehát ez lényegesen bonylultabb (és szebb) játék, de azért szerintem nem megoldhatatlan az irányítása. 🙃
2021. aug. 11. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!