A Crew-ban vagy a Crew 2-ben lehet valahogy versenyezni más valódi emberek ellen online?
Köszi, megnéztem, tényleg így van. A sima menüből is el lehet érni a Live Battle szekciót, kicsit összevissza nekem ez a menü és 3D menü variáció.
De csak ilyen szellemképek ellen lehet versenyezni, tulajdonképpen csak időre, az öszeütközés lehetősége nélkül?
Kipróbáltam, és tudtam versenyezni más emberekkel is összeütközéssel.
Itt azt írja, hogy csak bizonyos módokban lehet:
"Collisions and traffic are disabled by default but do occasionally appear in some playlists such as the Demolition Derby playlist where collisions are always enabled."
Szerintem én nem Demolition Derby-ben is mentem így, de nem biztos, már nem emlékszem.
Az a lényeg, hogy amikor szavazni kell, hogy melyik pályán, milyen módban versenyezzünk, akkor ott általában ki van szürkítve a Collision meg a Traffic, azokon a pályákon lehet menni összeütközéssel meg forgalomban, ahol ezek nem szürkék, hanem feketék, tehát aktívak.
Viszont túl sok ember nincs a játékban, kicsit nehezen jönnek össze a versenyek. És hát sok köszönet nincs is bennük, mivel ultra arcade az egész. De mondjuk nem is ezért vettem a játékot, hanem a környezetért.
Amúgy a Crew 1 szinte minden tekintetben jobb, csak ott meg nem tudom, hogy megszüntették-e az online versenyeket vagy nem tudom ott hogy kell versenyezni, mert ott ilyen Live Battle vagy hasonló menüpontot nem láttam és egyetlen online embert sem találtam a keresőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!