Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek megéri megvenni a...

Markvagyokk kérdése:

Szerintetek megéri megvenni a trónok harca rizikót?

Figyelt kérdés
Gondolkodok azon,hogy megvegyem e a trónok harca rizikót, ami 26.000 forint, és érdekelne azok véleménye akik már játszottak vele és van tapasztalatuk, hogy mennyire érdemes megvenni? Személy szerint imádom a trónok harcát és régen nagyon sokat rizikóztam.Kicsit drágának tűnik nekem ez a 26ezer forint, ezért vagyok bizonytalan, viszont ha pozitiv visszajelzést kapnék a játék élvezhetőségével kapcsolatban,és ha azt mondják az emberek , hogy megéri, akkor lehetséges hogy megvásárolnám.Köszönöm előre is :)

2021. aug. 6. 17:17
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Nem
2021. aug. 6. 18:01
 2/10 A kérdező kommentje:
Hogyha nem, akkor ennél kicsit jobban megfogalmazott, és indokolt válaszokat szeretnék majd kapni a közeljövőben.
2021. aug. 6. 22:33
 3/10 anonim ***** válasza:
Én nem játszottam még vele, de szerintem sem éri meg. Imádom a könyveket, szerettem a sorozatot, teljesen beszippantott a világ de ennyit nem ér - mondjuk ez mindenkinél más. Egyszer majd kipróbálom, biztos találok valami ilyen gamer pubot ahol megvan, de addig én nem költenék rá. Szerintem amúgy a hype miatt kerül ilyen sokba, pár évet ha vársz megfeleződik valószínűleg az ára, az meg már nem is annyira vészes.
2021. aug. 7. 08:10
 4/10 anonim ***** válasza:

Inkább ezt:

[link]

2021. aug. 14. 16:38
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen, erről is hallottam, viszont irták rengeteg helyen hogy nagyon hosszú, 5-6 óra, ez az egy indok amiért nem erre esett a választásom
2021. aug. 14. 22:20
 6/10 anonim ***** válasza:

#5 na igen, de az az 5-6 óra nem azzal telik hogy kockákat dobáltok, hanem valódi stratégia, akár minimális szerencsefaktorral. A rizikót én is szerettem gyerekoromban, de iszonyúan elavult. És az is sok órán át tartott.

Ami pedig a tényleges játékidő illeti, 3-an (6 fő után az a legjobb játékosszám) 2,5 óra alatt lenyomtunk egy meccset.

2021. aug. 14. 22:25
 7/10 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a tippet :D
2021. aug. 16. 12:46
 8/10 anonim ***** válasza:

Ami fontos, hogy mindenképp a masodik kiadast vedd meg ha megveszed.

Rizikót meg szerintem egyiket sem érdemes már.

2021. aug. 16. 20:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Ja, és ha megvetted, mielőtt játszatok, azért alaposan olvasd el a szabályzatot, esetleg keress két embert aki elég elvetemült egy első játékhoz. ;)
2021. aug. 16. 20:08
 10/10 anonim ***** válasza:

Illetve sok helyen ki is próbálhatod anélkül hogy megvennéd.

(A látszat ellenére nem kapok részesedést az eladások után :)

2021. aug. 18. 06:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!