Honnan tudnék szerezni ilyen modellautót? Bővebben és kép lent!
Szóval erről a kis piros Rally Citroën C2 modellautóról lenne szó. "Galaxy Játék" kis matricát látni a doboz bal felső sarkán. Én egri vagyok, Egerben nincs Galaxy játékbolt. Honnan tudnék szerezni a legközelebb Egerhez?🤔
"2 linket kaptam. Matek 1-es ülj le!"
3 linket kaptál, csak az elsőn fél évet ücsörögtél. Annyira nem kellhet az a modellautó, ha ennyire ráérős a figura.
Tetszik, hogy azt feltételezed, 10 percen belül válaszolok, ha ide írsz. Külön tetszik hogy azt gondolod, ha időről időre újra leírod a kérdésedet, az valahogy gyorsabb válaszadásra serkent. Te tényleg életképtelen vagy.
Amúgy én kérek elnézést, nem linket kaptál, hanem leírtam, hogy a Galaxy webshopból meg tudod rendelni. Feltételeztem, hogy ez elegendő ahhoz, hogy magadtól is megtaláld, elnézést hogy túlbecsültem a képességeidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!