Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért mondják hogy az Arma 3...

Miért mondják hogy az Arma 3 egy sz@r játék?

Figyelt kérdés

Szóval kezdjük ott hogy maga az arma egyértelműen nem a fiatal korosztályt célozza sőt..

Az Arma egy külön dolog vannak shooterek amik valamiben kiemelkedőek

Vannak a Codok egyértelműen a látványra mintsem a valóságra koncentrál a játék (jó az utóbbi időben persze javult a helyzet)

Aztán ott van a BF az bár már reálisabb de még mindig sántít

Aztán elkezdték követni az Armát pl a Tarkov, Squad de ezeknek a fizikája elmarad az Armától.

Szóval sokan azért mondják sz@rnak mert hát húha alig lősz benne pl van a M.A.R.K. Akik ezzel játszanak és hitelesen adják elő a missziókat nem az átlag 9+ aki kiáll a mező közepére a legnagyobb fegyverrel és lő több taktikai érzék kell ehhez a játékhoz mint akármelyik Battle royale-hoz mivel itt a AI rendszerint nem síkhülye (vegyünk egy afgán modot amibe a kis afgán az AK-jával 200 méterről elkezd rád lőni te meg csak forgolódsz a Humwi körül hogy honnan a gyászból lőttaztán ha meg is találod találd is el miközbe ő folyton pozíciót vált és elbújik nem úgy mint a BF5 ben a német katonák akik kiálnak az út közepére és elkezdenek megsorozni meg a pofádba szaladnak na itt ilyen nincs)

Ez mondhatni a felnőttek játéka

Néhyán ország hadseregében ezzel is gyakorlatoznak katonák és ha már egy játékot a hadsereg is élethűnek titulál akkor az az is ezért lehet az hogy sokan azért utálják mert újított egy olyan élményt nyújt amit átélhetnél a valóságban is csak itt nem veszélyes.

Példa a realisztikusságra :

1.A lövedék röppájája halál percízen ki van számolva a valós fegyverekről mintázott nem csak kinézetre működésben is

2.Figyelj a szélre mert hát egy 500 méteres lövésnél nem mindegy hogy mekkora a szél

3.ha meglőnek nem futsz tovább hanem tényleg lelassulsz modok segítségével pedig még el is KELL a csapatnak téged látni

4.ha sokat futsz elfáradsz (alapnak tűnhet de ez bonyorultabb) ha dokat futsz amellett hogy nem bírsz sprintelni lőninse fogsz tudni olyan jól mert lihegsz könyebb célpont vagy

5. A falak átlőhetőek (ez is alap pár játéknál már de ez se csak ennyi) amíg sok játékban bár átlőssz a falon még a kispisztoly is átviszi a 10-20 centi betonfalat addig itt egy 40 cemtis falhoz elég nagy kaliber kell

6.a közösség akik ezzel játszanak és nem csak a multis résszel hanem a CO-OP-al is azok halálosan komolyan veszik (igaz vannak fura pillanatok) és emiatt még reálisabb

#Arma 3 #Mark #Realsztikus
2021. aug. 2. 20:03
A kérdező szavazást indított:
Szeritnem nem unalamas játék
Szerintem nem unalmas bár van mit rajta javítni
Nem ismerem
Elmegy bár nekem unalmas
Borzalmasan gagyi unalmas rossz grafika
9 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
32%

Miért kéne ugyanaz a játék egyformán tetszeni mindenkinek?

.

Szeretem a sakkot, más utálja, mert nem szeret gondolkodni.

2021. aug. 2. 20:33
 2/10 anonim ***** válasza:
53%
Ez nem egy kérdés, hanem egy novella arról, hogy szerinted miért jó.
2021. aug. 2. 23:32
 3/10 A kérdező kommentje:
Eddig egy rendes válasz nem jött
2021. aug. 3. 06:58
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

"Rendes válasz": az, ami a kérdés feltevőjének tetszik.

De lehet, hogy a kutyát sem érdekli a téma.

2021. aug. 3. 11:48
 5/10 anonim ***** válasza:
91%
ízlések és pofonok. A CS:GO-t is gci jó játéknak mondják, szerintem meg krva szar
2021. aug. 3. 19:24
 6/10 anonim ***** válasza:
81%

Azért mondják szerintem az ARMA játékokat szarnak mert az átlag player egy COD vagy BF szintű FPS-hez van szokva.

Az arma játékok pedig kőkemény katonai szimulátorok amivel nem lehet úgy játszani, hogy leülsz egy kicsit szórakozni.

Az armában piszok sok időt bele kell fektetni, hogy megtanulj lőni, megtanulj észlelni és tájékozódni, nem szabad ész nélkül elkezdeni tüzelni mert te jársz rosszabbul, az egy nagyon komplex játék.

Összességében az a lényeg, hogy túl bonyolult egy átlag FPS playernek és nem tudja megtanulni 2 óra alatt hogy hogy tud eredményesen játszani vele. Manapság pedig ez azt eredményeszi, hogy rásütik hogy szar és soha többé nem nyúlnak hozzá.

2021. aug. 4. 00:06
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
#6: Sajnálom, de nem fogok több száz órát belefeccölni egy játékba, csak hogy az alapokat kitanuljam. Ez nem azt jelenti, hogy türelmetlen óvodás gyökér vagyok, csak egyszerűen ehhez túl rövid az élet. A régi lakótársam nagyon rá volt függve az ARMA 3-ra, de ahogy néha figyeltem a játékát, nekem elképesztően dögunalmasnak tűnt. Fel a szakasz a platós autóra, fél órát zötykölődnek, aztán szemből nekik ront egy autó, ettől a teherautójuk 90°-os szögben az égnek áll, és kidurrannak a kerekei (ÉLETHŰ SZIMULÁCIÓ!!!). Húsz perc futás után 500 méterről leszedi őket egy sniper (nyilván látni kellett volna, ahogy a hegyoldalban a bokrok között lapul). A szakasz egyetlen tagja sem sütötte el a fegyverét egy órán keresztül. Bocs, de nekem ez nem szórakozás.
2021. aug. 4. 11:01
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

6-os vagyok.

Nem is mondtam egy szóval sem, hogy neked ezt élvezned kell, csak azt taglaltam, hogy teljesen más embereknek való ez a játék és egy átlagos játékos nem tudja élvezni.

Én voltam katona és ez a valóságban is így működik, hogy kilómétereket sétáltok a célterülethez, 500 méterre van valaki a bokorban és neked azt észre kéne venned vagy lehet hogy hullik a tűzcsoportod ha nincs fedezék :D

Én sem armázom mert nekem sem élvezetes, de attól függetlenül még nem szarozom mert nekem nem nyújt élvezetet mert egy ezen túl elismerem hogy egy nagyon jó játék alapkoncepció és stílus tekintetében.

2021. aug. 4. 11:10
 9/10 anonim ***** válasza:
32%
Kérdező, nem tettél fel kérdést. Illetve feltettél egyet, majd három paragrafusban leírtad a választ rá. Mit szeretnél tőlünk?
2021. aug. 5. 14:01
 10/10 Vass Gábor ***** válasza:
62%
Bejelentették ma a 4-dik részét lehet örülni a rajongóknak.
2022. máj. 17. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!