A World Of Tanskban 180 napos prémfiók megéri?
Figyelt kérdés
Ma van nyári kiárúsítás keretében goldért vásárolható. 13 ezerről csupán 11 ezerre akcózva. Viszont én már nem húzok semmilyen ágat. 1 millió free XP-m van és 80 millió kreditem, így is megéri nekem?2021. júl. 17. 17:11
A kérdező szavazást indított:
igen
talán
Nem.
14 szavazat
1/3 anonim válasza:
Ha mindened megvan akkor felesleges.
2/3 anonim válasza:
Lecsúsztam egy nappal de ha nem vetted meg és lesz később még ilyen akció azt is vedd figyelembe hogy nem csak kreditet meg xp-t ad, tudod rerollolni pl. a napi kuldiket, két pályát tudsz kizárni egy helyett, vannak bónusz napi küldik ami bond szerzeshez elég jó meg az a 80milla is hamar eltűnik ha túl sokat goldozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!