GTA San Andreasban Big Smoke, Tenpenny, Pulaski, a 3 főellenség?
Miért volna troll a kérdező?
Valószínűleg kimaradt neki a gyerekkorából a San Andreas és mostanában kezdett neki. Vagy anno csak hülyéskedett a cheatekkel, nem merült el a sztoriban.
Na meg a San Andreas egy rohadt hosszú játék, simán eltarthat hónapokig a végigjátszás. Nem mindenkinek van türelme kivárni, hogy vajon mi fog történni a sztoriban.
Az meg, hogy olyat kérdez ami simán kigooglezható, az nem rögtön trollkodás. A gyakoris kérdések nagyjából fele olyan amit pár kattintással ki lehet deríteni. Rengeteg ember előbb kérdez itt minthogy utána keressen, és közel sem mindegyik troll.
Igaz nem nézem napi szinten a kategóriát, de ezt nem tudtam... Tudnál esetleg linkelni pár olyan kérdést amit trollkodásnak gyanítasz?
Csak abból indultam ki, hogy rengeteg ilyen ,,lécci guglizzad ki helyettem, mer én lusta vagyok rá meg nem tudom hogyan kell" kérdés van. Az emberek egy jórészében ez gyárilag benne van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!