Spider man játékok csak PS-re fognak megjelenni továbbra is?
Olvastam hogy egyre több Sony exkluzív fog megjelenni, mint a Death Stranding, Detroit, Days Gone stb stb.
Rebesgették hogy a God of War is át lesz portolva a Pókemberrel egyetemben. De hogy mikor és tényleg igaz e nem tudom.
De mivel több pénzt tudnak ebből sajtolni, hisz a fentebb említett játékok is kb teljes áron adták igy valószínűleg a dupla bevétel miatt szerintem meg fognak jelenni, csak idővel.
Tegyük fel, hogy van egy konzolod. (minz gyártó,nem felhasználó)
Tegyük fel, hogy hozzájutottál az egyik legismertebb, legkidolgozottabb Marvel hős teljes repertoárjához...
Te megtennéd azt, hogy a saját konzolodon kívül is megjelentetsz játékot azzal a karakterrel?
Miért tennél ilyen marhaságot?
"Miért tennél ilyen marhaságot?"
Hogy többen megvegyék a játékot?
"Miért tennél ilyen marhaságot?"
Több bevételt. De ez teljesen nyilvánvaló.
#5, #6
Miből van több bevétel? Egy játék eladásból, ami után a többi platformon még tokolsz a platform tulajának vagy a konzol eladásokból, amik további játék eladást hoznak magukkal a saját platformodon? :)
8-dik,
[Hidd el, attól, hogy te így gondolod, a több mint 7 milliárdos emberiségből lesznek elegen, hogy ez beváljon. Ha eladod a játékot másnak, vagy csak osztozkodsz, akkor már megcsappan a jövedelem.]
Szerintem 7-dik így értette:
Az új konzol több új lehetőségnek ad helyet, az új játék pedig működik majd rajta.
Mint a PS5 játékok. A PS4 nem futtatja őket.
Így olvasd újra a válaszát
9. Gondolom akkor ezért adják ki zsinórban a ps4 játékokat is pc-re. Most melyik jön, az Uncharted?
Ha a pénz számít nekik és miért ne számítana, akkor előbb vagy utóbb a játékaik más platformra is jönni fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!