CS:GO-hoz elég egy 75hz-es monitor?
Figyelt kérdés
Jövőhéten jön az első asztali gépem, viszont csak 75 hz-es monitorom van itthon. Van már 1020 órám CS:GO-ban, tehát nem az elejéről kezdeném, laptopon játszottam pár évig, olyan Nova 4 szinten vagyok. Ezen a szinten hátrány, ha nem 144hz-es a monitorom?2021. júl. 8. 15:40
1/4 anonim 

válasza:

Nem standard még, hogy mindenkinek ilyen monitora legyen. Nem azon a néhány FPS-en fog múlni, annak a napi 5-800 ezer játékosnak a 90%-a casual játékos, aki elnyom 1-2 meccset, esetleg még 5-7%-a aki megszállottan nyomja és megpróbálja kimaxolni az összes teljesítményt a játékból, meg 1-2% akinek ez a hivatása, és talán neki minden töredékmásodperc számít.
2/4 anonim 

válasza:

Nyilván nem hátrány, sokkal folyékonyabb a 144hz és szebb a szemnek, persze nagyobb erőforrást is igényel. De nem kell aggódni, nem ettől függ hogy játszol, szóval 60hz-en is global lennél, ha az lenne a szinted.
3/4 anonim 

válasza:

Nem szeretnélek elszomorítani, de így ezer plusz óra után se vagy nagyobb szinten mint egy nova max kala, akkor hiába a jobb monitor, nem igazan leszel jobb. Inkább az egér az ami segíthet.
4/4 anonim 

válasza:

Mindenképpen hátrány ha az ellenfélnek jobb a monitorja mint neked. De szerintem 75hz-el is el lehet lenni. Én évek óta 60 hz-el tolom. Nem szeretem, de ez van. Nem akarok én E-sportoló lenni. Ha megfelelőnek tartod, és elfogadod hogy lehet hogy más előnnyel indul veled szemben akkor nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!