Hogyan tudom széthúzni a monitor felbontását csak a CS:GO-ra?

nem ertelek
cs go beallitasaiban miert nem jo neked beallitani erre?

Nvidia vezérlőpultban az "Asztal méretének és helyzetének beállítása" pontnál a méretezést tedd "Teljes képernyősre", így nem lesz fekete csík. Az oldalarányosra ha visszarakod, akkor megint lesz.
Ha akadna utána a játék, akkor alatta van egy olyan hogy "Méretezés elvégzésének helye", azt megjelenítőről rakd GPU-ra. Van amikor driver frissítésnél visszállítja megjelenítőre, akkor megint tedd vissza GPU-ra.
Megvan :_)
Miután kilépek a játékból az asztalra érdemes visszaállítani a teljes képernyős méretezést az alapra?

#8 szures es foleg simitas tipusatol es fokatol (is) fugg inkabb
hat nem tudom nalad miert ilyen hogy feketecsikos, igaz cs go val nem jatszottam meg de source jatekokkal igen es nem volt veluk ilyen gond hogy jatekon kivul kelljen allitgatni hogy ne legyen fekete keret mas keparanyokal
de hat gondolom hogy akkor van ilyen sokszor
az 1600*1200p az 153600 keppontal kevesebb csak mint a Full HD igy ja kb. majdnem olyan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!