Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Csak engem idegesít a GTA...

Csak engem idegesít a GTA 5-ben, hogy hogyha egy kocsis NPC-nek neki megyek meghal?

Figyelt kérdés
És ne nagy sebességre gondoljatok.

2021. júl. 6. 19:59
 1/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

hat ez van

azert nem mindeg halnak meg

meghozza nagysebessegnel sem

vagy a veletlenen mulik vagy valami oka van

nincs legzsak azokban a kocsikban

2021. júl. 6. 20:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak elájul egy időre? Kijönnek a mentők és mit csinálnak vele?
2021. júl. 6. 22:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Ha kocsival neki megyek egy kocsis NPC-nek (remélem érted 😅) akkor is egyből meghal. Lehet nekem Buggos a játék, vagy nem tudom
2021. júl. 7. 06:50
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

De amúgy ez valóban zavaró tud lenni. De ez már a Gta IV-ben is masszívan jelen van. Ott is ha frontálisan erőből neki mész a másik autónak, akkor annak sofőrje szörnyet hal néha.

Különösen a taxikkal kell óvatosnak lenni, mert a taxisofőrök a legbénább vezetők az összes Gta-ban(ez azt a jelenséget figurázza ki, hogy az USA-ban mexikói és dél-ázsiai bevándorlók végzik ezt a munkát leggyakrabban akiknek nincsen semmiféle helyismerete és a vezetési kultúrájuk sem az Amerikában, Európában megszokott).

Lehet van egy kis OCD-m, de sokszor játszok úgy Gta-t, hogy minimalizálni próbálom az áldozataim számát. Ergo csak azokat gyilkolászom meg akik rám támadnak és akik halálát a küldetés megköveteli. Ilyenkor elég idegesítő, hogy ha a gyalogosok az út közepén rohangálnak és nem tudom nem elütni őket vagy az a jelenség amit te is említettél.

Amire érdemes figyelni az az, hogy a Gta-s közlekedők a lámpajelzések és a jobbkéz szabály alapján közlekednek, viszont a valós sofőrökhöz és a játékoshoz képest sokkal lassabb a reakcióidejük. Valamint elég lassan vezetnek, igazából alig mennek gyorsabban egy sprintelő embernél(a vice city-ben anno még simán túl is sprintelhetted a kocsikat).

Szóval szerintem ezeket vedd figyelembe, ha te is pacifista módon akarsz Gta-zni :-)

2021. júl. 10. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!