Xbox 360 on elő akarok fizetni Xbox Live Gold havi 2500 Ft ért ha én ezt le mondom pár hónap múlva az addig megvásárolt játékok eltűnnek vagy azt tovább tudom használni lemondás után is?
Előző vagyok.
Na most én csak az xbox live gold tagságról tudok nyilatkozni. Akkoriban úgy működött, hogy előtudtál fizetni 1, 3 illetve 12 hónapra is. Ez idő alatt minden hónapban kaptunk játékokat amit betudtunk húzni ingyen. Ha lejárt az előfizetésed megmaradtak a játékok ugyanúgy csak multizni nem tudtál velük, de ez gondolom nem meglepő, hisz a megvásárolt játékokhoz is kellett gold előfizetés, hogy multizni tudj. Erről az xbox game pass ultimateről semmit nem tudok. Amikor ez bejött én már nem használtam konzolt.
Most havi 2500 ft èr láttam
Èn gta 5 öt akarom letölteni de akkor igy nem tudom?
Csak ha meg eszem cdn?
Na jó ennek soha nem lesz vége úgy érzem szóval utánanéztem.
"Az Xbox Game Pass Ultimate tartalmazza az Xbox Live Gold előfizetést, több mint 100 kiváló minőségű játékot, valamint az EA Play tagságot – mindezt egyetlen alacsony havi díjért."
Ezen információk alapján ha ma is konzolos lennék szerintem simán megéri az előfizetést. Viszont az apróbetűs részt sem érdemes kihagyni:
"Az előfizetés automatikusan folytatódik 4190 forint/hó áron, hacsak le nem mondod a Microsoft-fiókodon keresztül."
Illetve itt találhatod a game pass játékokat:
Remélem ez már kielégítő válasz és tudtam segíteni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!