Tottooo kérdése:
Xbox game pass ultimate lemondása. Hogy tudnám lemondani?
Figyelt kérdés
Vettem egy 3 hónapos xbox game pass ultimatet meg nevember 27-én 300 forintért.Tegnap február 26-án le akartam mondani hogy ne kelljen kifizetni a teljes 12500ft-os árát de nem engedte.Aztán nem engedte,azt írta hogy ki kell fizetnem a teljes árát pedig még le se járt a 3 hónap. Már próbált az egyenlegemrol is levenni de nemsikerült mert nem volt rajta annyi pénz. (telefonegyenleg van szó) Mi van ha nem fizetem ki vagy valahogy megtudnam oldani hogy ne kelljen kifizetni?2020. febr. 27. 17:23
1/4 anonim válasza:
A Game Pass Ultimate előfizetést bármikor lemondhatja; ehhez jelentkezzen be az account.microsoft.com/services webhelyen. Az Xbox Game Pass Ultimate felirat alatt válassza a Fizetés és számlázás, majd a Lemondás lehetőséget. Lehetősége lesz arra, hogy a lejárat dátumával véget vessen az előfizetésnek. Az előfizetés állapotától függően azonnali befejezésre is lehetősége nyílhat, és visszatérítésként megkaphatja a kizárólag az Ultimate csomagért fizetett árat.
Megjegyzés Az előre fizetett, frissített idő nem váltható vissza Xbox Live Gold előfizetésre vagy más Xbox Game Pass csomagokra, és nem jogosult visszatérítésre.
2/4 A kérdező kommentje:
De sajnos nem tudom lemondani. Amikor a lemondás lehetőségre megyek azt hozza ki hogy ki kell fizetnem a 12500 forintot pedig próbáltam tegnap lemondani.
2020. febr. 27. 21:20
3/4 anonim válasza:
Na ezért nem fizetek előre ilyenekre hanem megveszem a játékot inkább.
4/4 anonim válasza:
Jelenleg én is ezzel szopok és nem tudom hogy mit csináljak vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!