Lolban hogy mukodik a rang visszaeses?
Figyelt kérdés
Szoval nemreg lettek meg a goldos promoim,nagyon boldog voltam. Viszont amikor már mentem egy meccset ki is kaptunk, igy 0ponton vagyok most. Ha megegyet veszitek gondolom visszadob silverbe, es az a kerdesem hogyha visszadob es nem tudok visszamaszni goldba attol meg megkapom az evvegi jutalmat? Mert egyszer voltam goldos ugye. Vagy ez nem igy mukodik es ha biztosra akarok menni inkabb hagyjam es alljak meg 0ponton?#League of Legends #Lolranked
2021. júl. 3. 12:54
1/2 anonim 

válasza:

Nem fogsz egyből leesni. Általában ilyenkor 3-4 vagy akár 5 meccset is veszíthetsz (saját tapasztalat) de pár lose után valóban visszadob.
Ha pedig Gold 3, 2, 1 rangon vagy akkor ha 0lp-n veszítesz valóban egyből visszadob.
2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom:)
2021. júl. 3. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!