Minecraft szerver moderátor parancsok? (több lent)
az összeset nemnagyon fogjuk tudni leírni mert ha szerverről van szó aolyan sok plugin van ami más és más parancsokat ad hozzá a játékhoz.
Amúgy hova kell?
Írok párat:
gamemode 1/2/3/4
/kill (akit meg akarsz ölni)
/tp (akihez el akarsz teleportálni)
/tp (akihez el akarsz teleportálni) (a te neved) <- ezzel magadhoz tp-zed az embert
/invsee (akinek megnéze az inventoryát) <- ha jól tudom ehez külön plugin kell de sztem sok szerveren van
Minecraft szerverhez
Ami inkább csak szerveren van
Írok le párat de nem tudom az összeset amit már leírtak azt nem írom le.
/ban [indok] Ez azt jelenti hogy kitiltod azt a játékost aki trolkodik vagy szétrombolja a szervert vagy szidja a szervert. /time set day vagy night ez azt jelenti hogy ha azt írod be hogy /time set day akkor nappal lesz ha azt írod be hogy /time set night akkor meg este lesz. /op ez azt jelenti hogy 1 játékosnak adsz jogot creativba váltani vagy gamemode 3 ba vagy bármi gamemode de az op útán írd a játékosnevet. Majd többet is írok csak nem akarok olyan sokat, és remélem segíthettem.
ami csak(!) szerveren van és adminok használhatják:
/stop (leállítja a szervert)
/op (operátori jogot ad)
/deop (operátori jogot elveszi)
/kick [indoklás] (kirúg)
/ban [indoklás] (kitilt)
/pardon (visszavonja a tiltást)
/ban-ip
/pardon-ip
/save [all/on/off] (manuálisan lement mindent a szerveren, illetve automentést ki- vagy bekapcsolod)
/banlist [list/add/remove] (kilistázza a bannolt játékosokat
/whitelist [list/add/remove] (kilistázza a fehérlistásokat, illetve hozzáad vagy elvesz belőlük)
Szerintem van még, de ezek a legfontosabbak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!