Mondanátok olyan MMORPG-t amivel tényleg érdemes foglalkozni 2021-ben?
A wow sajnos kilőve, mert a Shadowlands folytatja azt az "elkurvulást" amit a wow nagyjából wod óta csinál. (egyesek szerint már korábban elkezdte) Tehát az már így nem wow amit a blizzard művel. A TBC Classic már ezer éve lerágott csont, aki akart, tört szerón TBC-zett 0-24.
Tehát már kb 14 éve wowozok, unom már, kellene egy jó, erős alternatíva.
Amit látok most, hogy több fórum beszél róla, az talán a Final Fantasy XIV, de eléggé kétkedve nézem ezzel a feliratkozós rendszerrel...
Black Desert online-t látom még sok helyen.
Én attól félek hogy ez a 2 alternatíva előbb utóbb el "Terásodik" ugye ami történt eddig a wowon kívül a legtöbb mmo-val, hogy jön, szép, és megy. Tehát hogy kihal.
Nektek mi a véleményetek ezekről a fent említett MMO-król?
Érdemes bármelyikkel törődni?
Van magyar játékosbázis rajtuk?
Nektek esetleg van kedvenc olyan alternatív mmorpg-tek ami bejött hosszú távon és ajánlani tudnátok?
Szia.
Black Desertet csak kipróbáltam, de nekem nem igazán tetszett az, hogy ha kicsit is kevesebbet foglalkozol vele, nagyon lemaradsz.
FF XIV: Nagyon szuper játék, méltó kihívója a WoW-nak szerintem. Sajnos a baráti társaság akikkel ott játszottam abbahagyták az aktív gamelést, egyedül pedig nem akartam külföldi guildben folytatni, de ha lenne magyar guild, nagyon szivesen visszatérnék. A világ jól felépített, a classok szuperek, kellő kihívás van a dungeonokban, raidekben.
FFXIV 60-as szintig ingyenes, ez bőven elég arra, hogy ki deritsd megéri-e az előfizetés számodra.
Továbbá a Guild Wars 2-t tudom még ajánlani, igaz a PVE kontent nincs olyan erősen jelen benne mint a Wow-ban, de a pvp az szuper szerintem.
Mindkettővel aktívan játszok, privátban tudok segíteni ha valamelyik felkeltette az érdeklődesed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!