Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Far cry 4 probléma, mi a...

Kupicalajos kérdése:

Far cry 4 probléma, mi a megoldás? (eredeti)

Figyelt kérdés

Megvettem a Far Cry 4-et steam-en, ugye mivel ubisoft ezért az ubisoft connect cliens is elindúl. Játszottam vele egy órát, majd ma mikor belépek

megnyit egy ablakot, hogy "Ezzel a művelethez a következő termékeket csatoljuk a Ubisoft fiókodhoz, *felhasználónevem* (*email címem*)

-Far cry 4" Rámegyek a folytatásra és jön a hibaüzenet: "Hiba lépett fel a kapcsolódási jogosultság során. Ha megoldásra van szükséged, lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálattal." Direkt megvettem eredetibe ezt a sz**t mert a törtel csak a macera volt, de nem érte meg.

#Fra cry 4 #Ubisoft hiba
2021. júl. 1. 00:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Ellenörizd, hogy megfelelő uplay accba akarsz-e belépni. Mert pl ha régen volt egy uplay kapcsolva a steamhez, akkor oda regisztrálta be a játékot, így elvileg ahhoz jónak kell lennie.
2021. júl. 1. 09:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Megoldódott! A Uplay accountom freemail-os, a Steamom meg Gmailos és ez a szar csinált egy Gmailos változatot úgy hogy a felhasználóm ugyan az maradt és azon most csak a far Cry 4 van. GG
2021. júl. 2. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!