Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Kinek meddig bírta ps4 hez a...

Kinek meddig bírta ps4 hez a Nacon irányító?

Figyelt kérdés

A dualshock 4 állandóan disconnectezett, vettem egy nacont, egy hónapig minden jól ment, de ma kiírta Pubg közbe

hogy

"your wireless controller disconnected"

Eleve vezetékes, szóval nem értem, de nektek meddig bírta a Nacon ps4 en?

2021. jún. 30. 21:26
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Akkor szerintem Te már végigvitted a Death Strandinget is. Komolyan mondom, sokan lehúzták mert csak sétálni kell, de könyörgöm, olyan sztorija van amilyen filmben is nagyon ritka!

Meg, lehet már tényleg emberundorom van, de én speciel élveztem a magányos, filozofikus utakat..

Meg azok az arc animációk, Te jó isten!

Nem rakom fel :D

Amúgy a Bloodborne ban volt az ominózus eset, Vicar Amelia boss, sokadik próbálkozásánál egy vágás kellett volna,(nekem is alig volt életem) és:

"dualshock 4 disconnected"

Meg is haltam mire visszakapcsoltam.

2021. júl. 1. 14:49
 12/16 anonim ***** válasza:
akkor nem csodálom hogy megdádáztad egy baltával :)
2021. júl. 1. 15:01
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megértésed! :D

Praise the Sun! :)

2021. júl. 1. 18:27
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy lemerült?
2021. júl. 1. 21:16
 15/16 A kérdező kommentje:

Áh, nem tudom már, de mindegy is. 2004 körül is már 5000mAh volt a discmanembe, és még az xbox360 kontrollerekbe olyan akksi elemet vehettél ami bírta egy hétig folyamatos játékkal.

Ezek meg jönnek 1mAh el..

+ még a ps1/2 kontrollereimnek sincs semmi baja.

2021. júl. 1. 22:17
 16/16 A kérdező kommentje:
1000mAh..
2021. júl. 1. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!