Kinek meddig bírta ps4 hez a Nacon irányító?
A dualshock 4 állandóan disconnectezett, vettem egy nacont, egy hónapig minden jól ment, de ma kiírta Pubg közbe
hogy
"your wireless controller disconnected"
Eleve vezetékes, szóval nem értem, de nektek meddig bírta a Nacon ps4 en?

Hát, nekem is volt egy pár, több gépen is,(adtam-vettem) de időnként mindig random disconnectezett.
Nyílván egy Órás casual használatnál kesesebb embernek tűnik ez fel, de ez gamerként nem igazán egyéni probléma:
A Nacon használókra lennék kíváncsi, meddig bírta nekik, milyen erős a kábel, stb.
De azért köszi, most már tudjuk hogy neked semmi bajod az eredeti v2 vel sem. :D

Az a baj hogy folyamatosan megy a ps4 Bluetooth-a.
Így hiába a vezetiékes joy, a legkisebb interferenciától, stb érzékelhet valamit, amitől disconnectezik.
Legjobb lenne eltávolítani a gépből a bluetootht, mert kikapcsolni ha jól tudom nem lehet.

csak 3500 órám van az rdr2-ben biztos csak néha kapcsolom be a ps-t, ja.
figy, én nem vennék nacont. a ds-eket is lehet kábellel használni ha az a szived vágya, és akkor nem fog dc-zni. hány percre van állítva a kikapcsolása?
Most semennyire, mert mielőtt megvettem a Nacont falhoz vágtam, majd a kertben még a fejszével szétvertem ezt a 20.-ik 1 mAh/ wireless DS4 szrt.
Ha kábellel használod, akkor is a bluetoothot használja, és azt a nyomorult 1mAh peres szr akksit. Szóval kábellel is disconnectezett, nem egy gép, nem egy joy
Még amikor nyugodtabb állapotomba voltam
(ezt már megelőzte egy féléves joy/gép cserélgetés, kivettem a ds4 akksiját, és nem ment, szóval itt csak a töltésre való az usb. (a ds4 wirelessnél)
Ezért vettem vezetékes Nacont, ami egyébként jó, csak mondom egy hónap után tegnap ez is disconnectezett.
Arra lennék kíváncsi, hogy ezek meddig bírják.

Ha lesz még ilyen fejszés mutatványod, please dobd már fel youetube ra! :D
Amúgy próbáld meg a rebuild database-t. :)
Az Rdr2nek nekem az online verziója van meg csak, de abba meg szinte semmit se lehet csinálni. Meg mekkora hiteles már hogy csak venni lehet lovat, meg nem lehet eladni a lopott lovat egy vadnyugati játékban.. Nekem csalódás volt.
Jobban örültem volna egy GTA 6 nak.

én elvagyok vele. a stry kb 270 óra volt. pont azt szeretem benne, hogy nem kötelező benne csinálni semmit :) csak amihez épp kedvem van.
nekem soha nem csinálta ezt a ds4, akkor téged nem szeret :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!